Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Weidedrinkbak

Onbeperkt en vers drinkwater is een vereiste voor het houden van uw vee in uw weiland. Vooral bij warme temperaturen is het belangrijk dat uw vee te alle tijde voorzien is van schoon drinkwater. Dit is alleen niet altijd mogelijk vanwege de afwezigheid of leegstand van een sloot of vanwege de afstand tussen het weiland en uw stal. WitWay.nl heeft hiervoor de oplossing! Met een speciale weidedrinkbak is uw vee altijd voorzien van voldoende schoon drinkwater.

Weidedrinkbak van Suevia

De weidedrinkbakken van Suevia zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben daardoor een lange levensduur. Voor weinig onderhoud en lage kosten zijn de weidedrinkbakken van Suevia zeer geschikt. De weidedrinkbakken van Suevia zijn aan te sluiten op een waterleiding en sloot in de buurt. Maar ook wanneer u geen waterleiding of sloot in de buurt heeft kunt u een weidedrinkbak van Suevia installeren. Het slaan van een bron is dan bijvoorbeeld een uitstekende oplossing!

Suevia produceert degelijke en betrouwbare drinkbakken voor paarden, koeien, stieren, schapen en ander kleinvee. Suevia werkt voortdurend aan innovaties op het gebied van techniek en design en is hierdoor specialist op het gebied van drinkbakken.

Volledig assortiment Suevia weidedrinkbakken bij WitWay.nl

Bekijk het volledige assortiment weidedrinkbakken van Suevia in onze webwinkel. In ons ruime aanbod vindt u altijd de juiste weideproducten voor uw vee! Alle drinkbakken die u bij ons bestelt zijn eenvoudig te monteren en voorkomen waterverspilling. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze experts staan u graag te woord!

Bestel uw weidedrinkbak met lange levensduur voordelig online bij WitWay.nl!

Filters