Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Schrikdraadapparaten

Wilt u een veilige afrastering creëren? Dan is het essentieel om een schrikdraadapparaat te gebruiken. Hiermee kunt u uw schrikdraad voorzien van stroom, waardoor er een kleine schok vrijkomt bij aanraking. Deze schok is klein en onschadelijk, maar zorgt er wel voor dat uw dieren de afrastering uit de weg gaan. Zo is de kans kleiner dat ze weglopen van uw land. Bij WitWay.nl kunt u verschillende schrikdraadapparaten vinden:

Schrikdraadapparaat op accu

Heeft u geen nabij lichtnet waar u een schrikdraadapparaat op aan kunt sluiten? Dan is een schrikdraadapparaat op accu ideaal. Deze hoeft u niet aan te sluiten, waardoor deze flexibel in te zetten is. Zo kunt u deze makkelijk buiten plaatsen. U vindt bij WitWay.nl een assortiment aan accu’s van de volgende merken: Gallagher, Optima en de scherp geprijsde Pulsara. Let wel op de beschrijving bij het aanschaffen van een schrikdraadapparaat op accu. Sommige modellen worden namelijk geleverd exclusief accu. Deze dient u dus apart mee te bestellen.

Schrikdraadapparaat Gallagher

Bent u op zoek naar échte kwaliteit en betrouwbaarheid? Dan zijn is het schrikdraadapparaat van Gallagher een aanrader. Wereldwijd vertrouwen er honderdduizenden veehouders op de betrouwbaarheid van Gallagher. Goedkopere merken slijten sneller, waardoor u meer geld kwijt bent. Met een schrikdraadapparaat van Gallagher profiteert u van een lange levensduur en krachtige vermogen. Wij zijn een officiële dealer van deze schrikdraadapparaten en verzekeren u van kwaliteitsproducten tegen lage prijzen!

Schrikdraadapparaat paarden

In principe is elk soort schrikdraadapparaten voor paarden geschikt. Het is wel belangrijk dat er een duidelijke afrastering is. Zo voorkomt u dat uw edele dieren de afrastering missen en er doorheen lopen of uitbreken. Veel gebruikte afrasteringsmaterialen zijn schrikkoord of schriklint. Doordat deze soorten schrikdraad goed zichtbaar zijn in tegenstelling tot staaldraad, voorkomt u eventuele ongelukken en schade aan uw paarden. Een goed schrikdraadapparaat voor paarden in combinatie met passend afrasteringmateriaal voorkomt dat uw dieren gewond raken. De kans op verwondingen is wel groter bij het gebruik van afrasteringsmaterialen zoals prikkeldraad. Vooral voor paarden is het niet geschikt, omdat de kans groter is dat ze blijven haken.

Schrikdraadapparaat zonne-energie

Wilt u een duurzamere optie? Dan kunt u kiezen voor een schrikdraadapparaat op zonne-energie. Deze schrikdraadapparaten hoeft u niet aan het lichtnet aan te sluiten. Hierdoor zijn ze flexibel in te zetten en kunt u ze gemakkelijk buiten plaatsen. Een schrikdraadapparaat op zonne-energie maakt gebruik van een batterij die werkt door middel van een zonnepaneel. De door het zonnepaneel geleverde energie wordt opgeslagen in de batterij. Deze energie wordt vervolgens geleid naar het schrikdraad.

Schrikdraadapparaat aansluiten

Als u uw schrikdraadapparaat wilt aansluiten is het ten eerste belangrijk om te kijken naar de soort stroomvoorziening. Zo zijn er schrikdraadapparaten die werken op accu, batterij of die aangesloten worden op het lichtnet. Daarnaast hebben de meeste systemen nog extra onderdelen nodig voor een werkend systeem:

Schrikdraadapparaat katten

U wilt uw katten natuurlijk ook veilig houden in uw tuin of katten weghouden bij uw tuin. Vooral als u zich dichtbij wegen bevindt. Een gezonde kat zal al snel met gemak over een haag of schutting komen. Met een schrikdraadapparaat voor katten, voorkomt u dat uw kat van uw terrein afgaat of dat ongewenste katten uw tuin binnendringen. Zo kunt u zowel uw huisdier beschermen én indringers buiten houden. Bij WitWay.nl vindt u een schrikdraadapparaat voor katten, maar andere soorten huisdieren, zoals geiten of konijnen. Veiligheid voorop voor élk dier!

Schrikdraadapparaat kopen

U kunt bij ons voor elke toepassing een schrikdraadapparaat kopen. Zo hebben wij afrastering voor huisdieren én voor groot vee. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan accessoires voor uw schriksysteem. Wilt u meer weten over schrikdraadapparaten? Lees dan onze blog. Heeft u nog vragen of wilt u advies op maat? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers van de klantenservice. Wij helpen u graag verder. Als u een schrikdraadapparaat wilt kopen bent u bij WitWay.nl aan het juiste adres. WitWay: Voor degenen die het gaan maken!