Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Metalen palen voor schrikdraad

Mobiel verplaatsbare metalen schrikdraad paaltjes

In de Gallagher schrikdraad winkel van WitWay.nl kunt u terecht voor uitgebreide en zeer complete pakketten schrikdraad paaltjes voor permanente en tijdelijke weide afrastering. U heeft de keuze uit onder meer stalen palen, veerstalen palen, weidepalen staal, glasfiberpalen, stijgbeugelpalen, kunststof palen, hobby palen voor schapen en nog veel meer. Bij de palen staat duidelijk aangegeven voor welke dieren u de palen kunt gebruiken.

Alle weidepalen van zowel staal als kunststof, zijn van het vooraanstaande merk Gallagher. Gallagher is de nummer 1 fabrikant op het gebied van metalen, stalen en kunststof schrikdraad palen voor een tijdelijke afrastering. Op alle weidepalen van Gallagher zit een garantie van 2 jaar. Bekijkt u eens de grootverpakkingen voor het voordelig afnemen van grote aantallen.

Hier vindt u een overzicht van de verschillende soorten mobiele palen die verkrijgbaar zijn bij WitWay.nl:

1. Veerstalen paal met krulisolator

Deze palen zijn geschikt om te gebruiken bij runderen, geiten en schapen. De palen zijn wit van kleur en hebben een UV bestendige krulisolator. Wanneer u meer dan 1 draad gebruikt kunt u extra schroefisolatoren toevoegen. De maximale hoogte van de afrastering is 85 cm.

2. Veerstalen paal oranje

De oranje veerpaal is geschikt bij runderen, schapen en geiten. De goedkope ovalen veerstalen omheiningpaal heeft een topisolator en is voorzien van een stevige voet. Voor meerdere draden kunt u gebruik maken van een verstelbare isolator. De maximale hoogte van de afrastering is 80 cm. Het is een multifunctionele paal die geschikt is voor elk boeren bedrijf. U kunt de veerstalen palen ook inzetten bij mini uitvoeringen van kleinvee zoals dwerggeitjes.

3. Metalen paal met topisolator

Deze sterke palen met blauwe topisolator zijn zeer geschikt voor het omheinen bij geiten, runderen en schapen. Met een schroefisolator kunt u meerdere draden aan uw afrastering toevoegen. De afrastering heeft een maximale hoogte van 88 cm.

4. Kunststof paal

De kunststof paal is uitermate geschikt voor rantsoenbeweiding bij uw schapen, geiten en runderen. U kunt heel eenvoudig de palen verplaatsen waardoor u telkens een stuk te begrazen gras kunt toevoegen aan de weide. Met de verstelbare veer of schroefisolatoren kunt u meerdere schrikdraden aan uw omheining toevoegen. De paal is leverbaar in de lengtes 50, 85 en 135 centimeter.

5. Glasfiber paal

U kunt een afrastering met glasfiber palen inzetten bij uw paarden, runderen, herten, schapen en geiten. De paal heeft een diameter van 13mm en is te gebruiken voor semi-permanente afrasteringen met Gallagher schrikdraad. Deze paal kunt u in combinatie met clips gebruiken.

6. Schapen-/hobbypaal

Voor een stevige een duurzame paal kiest u de kunststof schapen-/hobbypaal. De paal heeft een hoogte van 75 centimeter, 6 genummerde draadhouders en een versterkte voet. Ideaal om in te zetten voor uw wei bij schapen en geiten. De paal is geschikt voor een afrastering met schriklint dat maximaal 20mm breed is. Met het “twist&lock”-systeem heeft u eenvoudig een sterke bevestiging van uw geleiders tot maximaal 50 cm hoog. Hierdoor is uw afrastering op te bouwen, af te breken en te verplaatsen.

7. Vario paal

De Vario paal is 100 cm hoog, heeft 9 genummerde draadhouders en is geschikt bij geiten, schapen en runderen. De paal is gemaakt van kunststof voor een stevig en duurzaam resultaat. U kunt de paal gebruiken bij alle soorten kunststof schrikdraad en schriklint tot maximaal 20 mm breed. De maximale draadhoogte van de Vario paal is 85 cm en door het unieke “twist&lock”-systeem krijgt u eenvoudig een sterke bevestiging van uw geleiders.

8. Stijgbeugelpaal

Deze unieke en duurzame paal van 155 cm hoog heeft een voet in de vorm van een stijgbeugel en is geschikt voor een semi-permanente afrastering van een weide met paarden. Door de stijgbeugelvoet zijn de palen eenvoudig te verplaatsen. De paal is voorzien van 11 genummerde draadhouders welke geschikt zijn voor schriklint tot 20 mm breed, schrikdraad van kunststof en schrikkoord. De Stijgbeugelpalen kunnen worden ingezet bij paarden, runderen, herten, geiten en schapen.

9. Quattro paal

De Quattro paal is een lichtgewicht veerstalen paal die zeer stevig is. Hij is voorzien van 4 verstelbare isolatoren waarmee een maximale rasterhoogte kan worden bereikt van 87,5 cm. Hiermee is de paal geschikt voor koeien, geiten en schapen. Om een optimaal stabiele bevestiging te kunnen garanderen is de onderkant van de paal voorzien van een 10 cm lange pen. Een witte isolerende coating zorgt er voor dat de palen goed zichtbaar zijn en dat er geen kortsluiting voorkomt.

10. Rasterspin

Binnen enkele minuten kan 1 persoon deze afrastering plaatsen en verplaatsen. De rasterspin kan uitstekend ingezet worden bij een stripgraassysteem. Door het stripgraassysteem krijgt u kortere bewegingscycli, waardoor een hoger rendement behaald kan worden. Er kan een maximale rasterhoogte bereikt worden van 85 cm. Dit maakt de afrastering geschikt om te gebruiken voor runderen, schapen en geiten.

Filters