Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

PVC Drukleiding

In de webwinkel van WitWay.nl vindt u een groot assortiment aan drukleidingen in diverse drukklassen. Deze worden weer gegeven met PN. Het cijfer dat achter de PN staat is het aantal bar dat de leiding kan verdragen. Naast drukleidingen beschikken wij ook over een groot aanbod aan hulpmiddelen en koppelingsstukken.

PVC Drukleiding gebruik

PVC drukleidingen worden gebruikt bij leidingen waarbij de vloeistof onder druk van punt A naar punt B wordt verplaatst. Het is hierbij noodzakelijk dat de leidingen en onderdelen voldoen aan de eisen die wettelijk worden gesteld. Zo dient er bij het aanleggen van een systeem voor drinkwater gebruik te worden gemaakt van PVC buizen die het KIWA keurmerk dragen. Voor leidingen met een andere toepassingen zoals bijvoorbeeld rioolsystemen en industriële systemen wordt er gebruik gemaakt van buizen die zijn voorzien van het KOMO keurmerk. Daarom vindt u in de webwinkel van WitWay.nl buizen en leidingen voor verschillende doeleinden met de benodigde KIWA en KOMO keurmerken. Op deze manier bent u bij WitWay.nl altijd verzekerd van kwaliteit!

In onze webwinkel vindt u naast de drukleidingen en hulpstukken ook voordelige koppelingen, PVC afsluiters, aanboorzadels en kogelkranen. Dit alles kunt u eenvoudig in onze webshop bestellen zonder dat u daar de deur voor uit gaat. Binnen 24 tot 72 uur heeft u uw bestelling al in huis en kunt u aan de slag!

Voor kwaliteit en zekerheid bestelt u uw drukleidingen bij WitWay!

Installatiemateriaal

Z