Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Elektra materiaal

Op zoek naar elektra materiaal zoals beschermbuizen voor kabels of doorvoerbochten? Bekijk dan ons complete elektra materiaal assortiment. In onze webwinkel bieden wij diverse soorten en typen beschermbuis, waarbij u de keuze heeft uit verschillende kleuren en maten. Ook voor meterkastvloerplaten, funderingsdoorvoer , gevelpassage en PVC hulpstukken bent u bij WitWay.nl aan het juiste adres.

Elektra materiaal beschermbuizen

Wanneer u een kabel gaat aanleggen zoals een energiekabel, elektriciteitskabel, telefoonkabel of gasleiding, is het van belang dat u een kabel beschermbuis gebruikt. Een kabel beschermbuis zorgt ervoor dat de buis sterker wordt en druk van buitenaf kan worden weerstaan. In ons assortiment vindt u beschermbuizen van hoogwaardig PE materiaal die voorzien zijn van een dubbele wand. De beschermbuizen zijn verkrijgbaar op rollen van 25 en 50 meter.

Meterkast doorvoerbochten

In ons elektra materiaal assortiment kunt u tevens terecht voor meterkast doorvoerbochten die voorzien zijn van het KOMO keurmerk. Meterkast doorvoerbochten zijn bij WitWay.nl zowel los als in een set verkrijgbaar. Ook meterkastvloerplaten kunt u in onze webwinkel bestellen. Invoerbochten komen binnen via de meterkast en dienen voor het invoeren van gasleidingen, waterleidingen, telecom leidingen en elektrakabels.

Elektra materiaal op maat!

Heeft u een afwijkende maat en staat deze niet tussen de producten? Wij kunnen afwijkende maten en lengtes leveren. Neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice en informeer naar de mogelijkheden. Voor ieder elektra materaal in de gewenste kleur, maat, vorm en lengte bestel je vandaag nog ij WitWay.nl!

Elektra materiaal nodig? Bestel voordelig en snel bij WitWay.nl