Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Putten en kolken

Bij Witway.nl bent u aan het juiste adres voor verschillende putten en kolken. Om er voor te zorgen dat afvalwater en regenwater goed weg kan lopen is het belangrijk dat er een goed systeem van putten en kolken aanwezig is. Daarom bieden wij u een assortiment aan van verschillende putten en straat- en trottoirkolken. Zo vindt u hier erfafscheidingen, schrobputten van gietijzer en PE, maar ook RVS afvoerput zit in ons aanbod. U kunt de straatkolken in verschillende varianten bestellen. Zo heeft u keuze uit een complete straatkolk of een tegelpadkolk. Naast de putten en de kolken kunt u bij Witway ook de onderbak voor de straatkolk bestellen.

De lijnafwatering is een efficiënt systeem die het water zeer snel laat weglopen. Deze zijn verkrijgbaar in gietijzer, maar ook gegalvaniseerde exemplaren kunnen besteld worden. Bij ons kunt u terecht voor volledige systemen want wij bieden ook alle bevestigingsmaterialen en andere benodigdheden voor de lijnafwatering. Alles voor uw afwateringssystemen onder 1 dak.

Veilig bestellen en betalen in de webwinkel

Bij Witway.nl is het heel eenvoudig om al uw benodigdheden voor uw putten en kolken te bestellen. U kunt in alle rust het assortiment bekijken en uit kiezen wat het beste bij uw situatie aansluit. Naast putten en kolken vindt u in de webwinkel ook PVC buizen, drukleidingen, koppelingen en nog veel meer. Betalen doet u veilig met iDEAL, vooraf op rekening maar u kunt er ook voor kiezen contact te betalen bij ontvangst van uw bestelling. U heeft dus de keuze om de betaalmethode te kiezen die het beste bij u past en waar u zich het prettigst bij voelt.

Bestel vandaag nog uw putten en kolken bij Witway!

Installatiemateriaal

Z