Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Dakgoot

Op zoek naar hoogwaardige dakgoten voor uw project? Bij ons vindt u een ruim assortiment aan dakgoten, waaronder dakgoot PVC, dakgoot schuur, bakgoten, mastgoten en mini dakgoten. We begrijpen dat de juiste dakgoot essentieel is voor een goede afvoer van regenwater en het beschermen van uw gebouw tegen schade. Daarom bieden we een breed scala aan opties die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Dakgoot van duurzaam PVC materiaal

Onze dakgoten zijn gemaakt van duurzaam PVC-materiaal, dat bekend staat om zijn weerbestendigheid en lange levensduur. Met de dakgoot PVC creëert u een efficiënte hemelwaterafvoer dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor is de dakgoot pvc compleet geschikt voor elke soort woning en welk gebied dan ook. Dus voor een duurzaam en kwalitatieve werking, is de PVC dakgoot meer dan geschikt. Of het nu gaat om een dakgoot voor uw schuur, woning of bedrijfspand, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Onze dakgoten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat u de perfecte dakgoot kunt vinden die past bij uw specifieke situatie. Of u nu op zoek bent naar een traditionele bakgoot, een stijlvolle mastgoot of een compacte mini dakgoot, wij hebben de ideale keuze voor u.

Soorten dakgoten van traditioneel tot design

U kunt bij ons terecht voor een traditionele bakgoot, een mastgoot of een design dakgoot met een voorzijde in de vorm van neuslijst van PVC. Ook kunt u terecht bij Witway voor alle nodige hulpstukken die u goed kunt gebruiken bij het monteren van uw goot.

Welke maat dakgoot heb ik nodig?

De dakgoot maten die u kiest, zijn belangrijk voor een goede afvoer van uw hemelwater. Welke maat dakgoot heeft u nodig? Dit wordt bepaald door de oppervlakte van uw dak. Hieronder vindt u de verhoudingen van welke maat u minimaal nodig heeft voor uw huis:

  • Kleiner dan 60m2 100mm mastgoot / 100mm bakgoot
  • Kleiner dan 100m2 125mm mastgoot / 125mm bakgoot
  • Kleiner dan 130m2 150mm mastgoot / 150mm bakgoot
  • Kleiner dan 150m2 180mm mastgoot / 180mm bakgoot

Dakgoot in verschillende kleuren verkrijgbaar

Uit dakgoot kleuren heeft u een erg grote keuze. Wilt u gaan voor een standaard kleur grijs of misschien voor een moderne uitstraling met een zwarte dakgoot? Ook zijn er witte dakgoten en bruine dakgoten. Verder kunt u kiezen uit lichte frisse tinten zoals zandkleurig en klassieke kleuren zoals donkerblauw en groen. Ook onze hulpstukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u altijd bijpassende hulpstukken kunt aankopen. Met onze dakgoot kleuren bestelt u in één keer uw complete stijlvolle afvoersysteem!

Dakgoot onderhouden

Uw dakgoot onderhouden is erg belangrijk voor de goede werking ervan, met name in de herfst wanneer er bladeren in vallen. Daarom kunt u het beste minimaal één keer per jaar uw dakgoot schoonmaken. Mocht er wel schade zijn, is het belangrijk uw dakgoot te repareren of uw dakgoot te vervangen. Dit kunt u zelf doen met de handige onderdelen van Witway. Wanneer u niet zeker weet hoe u dit moet doen, staan onze specialisten altijd voor u klaar met deskundig advies. Voorkom problemen en zorg ervoor op tijd uw dakgoot te onderhouden!

Dakgoot kopen

Bent u van plan om een dakgoot te kopen? Bij Witway vindt u een breed aanbod met alle belangrijke onderdelen voor het monteren van een hoogwaardige hemelwaterafvoer. U kiest zelf de gewenste grootte, lengte en kleur. Wij leveren onze bestellingen uit eigen voorraad, waardoor u uw bestelling altijd snel in huis zult hebben. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende service. Bestel nu uw dakgoot en zorg voor een optimale bescherming van uw gebouw tegen wateroverlast.

Installatiemateriaal

Z