Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

WitWay.be
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Dakgoten

Dakgoot

Voor een nieuwe dakgoot bent u bij Witway aan het juiste adres. Onze hoogwaardige goten hebben een lange levensduur. Hemelwater wordt zonder problemen weggeleid. Kiest u voor een standaard model of heeft u liever een design dakgoot? U vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. Ook de bijpassende hulpstukken kunnen wij leveren. Naast dakgoten kunt u bij ons ook een PVC mastgoot en zinken bakgoot bestellen. Wij hebben voor elke woning de juiste goot!

Dakgoot PVC

Bij Witway vindt u alleen hoogwaardige onderdelen voor uw hemelwaterafvoer. Dit geldt ook voor onze dakgoot van PVC en bakgoot PVC. Wij werken alleen samen met de meest vooraanstaande fabrikanten zodat we u altijd een hoge kwaliteit kunnen garanderen. De PVC dakgoot is gemaakt van duurzaam kunststof en is bestand tegen extreme weersinvloeden. Zo bent u ervan verzekerd dat u lang zult genieten van uw nieuwe dakgoot van PVC.

Dakgoot 150 mm

U vindt in ons assortiment dakgoten modellen met verschillende breedtematen. De dakgoot van 150 mm breed is een populair model. Heeft u een woning met een groot dakoppervlak? Dan is het wellicht beter om een bredere dakgoot te kiezen. Een bredere goot zorgt ervoor dat het hemelwater snel en efficiënt afgevoerd wordt. Wilt u zeker weten dat een dakgoot van 150 mm geschikt is voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies.

Dakgoot wit

Bent u op zoek naar een dakgoot in wit? Dan zit u goed bij ons. U vindt bij ons dakgoten van Nicoll Ovation in verschillende kleuren. Zo kunt u onder andere kiezen uit lichte, frisse tinten zoals wit en zand en klassieke kleuren zoals donkerblauw en groen. Wij bieden daarnaast bijpassende hulpstukken voor een dakgoot in wit en andere kleuren. Zo bestelt u in een keer uw complete stijlvolle regenwaterafvoersysteem!

Dakgoot kopen

Heeft u besloten dat u een nieuwe dakgoot wilt kopen? Dat kan eenvoudig online bij Witway. U kiest zelf de gewenste goot en lengte. Het is ook mogelijk om overige benodigdheden zoals hulpstukken, regenpijpen en PVC lijm mee te bestellen. Wij hebben een grote eigen voorraad en hanteren snelle levertijden. Als besluit bij Witway uw dakgoot te kopen, kunt u vaak binnen enkele werkdagen al aan de slag met de montage van uw nieuwe hemelwaterafvoersysteem!

Installatiemateriaal

Z