Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Dakgoten

Een dakgoot is een belangrijk onderdeel voor de afvoer van hemelwater. Een goed gemonteerde dakgoot is van groot belang, zo blijft u altijd droog zitten zonder kans op overstromende goten. Met name wanneer u een veranda of overkapping aan uw huis heeft. Bij Witway vindt u een groot aanbod aan dakgoten in verschillende soorten en maten. Zo kunt u bij ons terecht voor een zinken goot, aluminium dakgoot, bakgoot en een mastgoot. Bovendien heeft u keuze uit een standaard model dakgoot of een design dakgoot. Ook kunt u terecht bij Witway voor alle nodige hulpstukken die u goed kunt gebruiken bij het monteren van uw goot.

Soorten dakgoot

Welke soorten dakgoot zijn er? Er zijn eindeloos veel soorten dakgoten, maar een aantal van de meest bekende zijn de zinken dakgoten, de polytech dakgoot en dakgoot pvc. Dakgoten zijn ook in diverse kleuren beschikbaar, zoals grijs, wit en zwart. Bij ons vindt u ook de dakgoot zwart vierkant. Dit is een moderne dakgoot die mooi aansluit bij allerlei soorten huizen. De vierkante dakgoten zijn hoekig gevormd, maar er zijn ook een hoop dakgoten in de vorm van een halve cirkel. Afhankelijk van uw voorkeuren, kunt u zelf beslissen welke soorten dakgoot het beste bij uw huis passen.

Dakgoot maten

De dakgoot maten die u kiest, zijn belangrijk voor een goede afvoer van uw hemelwater. Welke maat dakgoot heeft u nodig? Dit wordt bepaald door de oppervlakte van uw dak. Hieronder vindt u de verhoudingen van welke maat u minimaal nodig heeft voor uw huis:

  • Kleiner dan 60m2 100mm mastgoot / 100mm bakgoot
  • Kleiner dan 100m2 125mm mastgoot / 125mm bakgoot
  • Kleiner dan 130m2 150mm mastgoot / 150mm bakgoot
  • Kleiner dan 150m2 180mm mastgoot / 180mm bakgoot

Wanneer u bepaald heeft welke maat dakgoot het beste bij uw dak past, heeft u natuurlijk ook nog keuze uit de verschillende soorten dakgoten. U zou kunnen gaan voor de pvc dakgoot 200mm of de zinken dakgoot 150 mm. Dit zijn beide populaire modellen en maten dakgoten. Mocht u er niet helemaal uitkomen welke dakgoot maten u nodig heeft, dan kunt u altijd even contact met onze klantenservice opnemen voor deskundig advies.

Dakgoot kleuren

Uit dakgoot kleuren heeft u een erg grote keuze. Wilt u gaan voor een standaard kleur grijs of zink of misschien voor een moderne uitstraling met een zwarte dakgoot? Ook zijn er witte dakgoten en bruine dakgoten. Verder kunt u kiezen uit lichte frisse tinten zoals zandkleurig en klassieke kleuren zoals donkerblauw en groen. Ook onze hulpstukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u altijd bijpassende hulpstukken kunt aankopen. Met onze dakgoot kleuren bestelt u in één keer uw complete stijlvolle afvoersysteem!

PVC dakgoot

De PVC dakgoot en PVC bakgoot zijn hoogwaardige onderdelen om een hemelwaterafvoer in elkaar te zetten. Wij werken enkel met de meest vooraanstaande fabrikanten, zodat we altijd hoge kwaliteit kunnen garanderen. De PVC dakgoot is gemaakt van duurzaam kunststof en is bestand tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is de dakgoot pvc compleet geschikt voor elke soort woning en welk gebied dan ook. Dus voor een duurzaam en kwalitatieve werking, is de PVC dakgoot meer dan geschikt.

Dakgoot onderhouden

Uw dakgoot onderhouden is erg belangrijk voor de goede werking ervan, met name in de herfst wanneer er bladeren in vallen. Daarom kunt u het beste minimaal één keer per jaar uw dakgoot schoonmaken. Mocht er wel schade zijn, is het belangrijk uw dakgoot te repareren of uw dakgoot te vervangen. Dit kunt u zelf doen met de handige onderdelen van Witway. Wanneer u niet zeker weet hoe u dit moet doen, staan onze specialisten altijd voor u klaar met deskundig advies. Voorkom problemen en zorg ervoor op tijd uw dakgoot te onderhouden!

Dakgoot kopen

Bent u van plan om een dakgoot te kopen? Bij Witway vindt u een breed aanbod met alle belangrijke onderdelen voor het monteren van een hoogwaardige hemelwaterafvoer. U kiest zelf de gewenste grootte, lengte en kleur. Wij leveren onze bestellingen uit eigen voorraad, waardoor u uw bestelling altijd snel in huis zult hebben. Door bij Witway uw dakgoot te kopen, kunt u binnen enkele dagen al aan de slag met de montage en bovendien betaalt u altijd een vaste lage prijs!

Dakgoot

Installatiemateriaal

Z