Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

WitWay.be
Klantenservice Open tot 17.30 uur
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Tyleen

Tyleen

Bij WitWay vindt u een uitgebreid assortiment tyleen slangen, koppelingen en accessoires voor zowel water- als gasleidingen. Hierbij kan gekozen worden tussen zacht polyetheen, onder de noemer ZPE en hard polyetheen, onder de noemer HDPE. In de meeste gevallen kan er uitstekend hard polyetheen worden toegepast. In gevallen waarbij er vele bochten moeten worden gemaakt, is het verstandig gebruik te maken van de zachte uitvoering tyleen (ZPE tyleen). Door de flexibiliteit van deze soort kan deze eenvoudiger gebogen worden in de gewenste vorm. Onze slimme inkoop zorgt er voor dat u bij ons voor de scherpst mogelijke prijzen bestelt!

Tyleen buis

Bij WitWay kunt u een tyleen buis afnemen voor het vervoeren van water of gas. Deze kunt u afnemen op rollen van 50 of 100 meter of op maat laten snijden door het gewenste aantal meters in te voeren. Let bij het bestellen van tyleen buis op het keurmerk dat hieraan gegeven is. Bij waterleidingen is dit het KIWA keurmerk, buizen met dit keurmerk zijn te herkennen aan de blauwe streep aan de zijkant. Voor het aanleggen van een gasleiding dient u een buis met het GASTEC keurmerk te gebruiken. Deze herkent u aan de gele streep op de zijkant. Bekijk ons aanbod tyleenslangen online!

Tyleen koppelingen

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten tyleen koppelingen, zowel voor water als voor gas. Voor water hebben wij unidelta tyleen koppelingen, VDL koppelingen (klemkoppelingen) en unifit tyleen koppelingen. De tyleen koppelingen voor gas vindt u onder de hawle koppelingen. Al onze koppelingen zijn voorzien van de benodigde keurmerken, zo weet u zeker dat u met kwaliteitsonderdelen aan de gang gaat. Wij leveren bovendien binnen enkele werkdagen, zodat u direct kunt beginnen met de aanleg van uw water- of gasleiding!

Tyleen gasleiding

Het is van groot belang dat gasleidingen met deugdelijk materiaal wordt aangelegd. Onze tyleen gasleiding voldoen aan de strenge normen van het GASTEC keurmerk en zijn hierdoor uitermate geschikt. In combinatie met de koppelingen kunt u de tyleen gasleiding aanleggen die aan uw vereisten voldoet. Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Wij staan u graag bij met antwoorden en advies!

Installatiemateriaal

Z