Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.00 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Tyleen

Met tyleen kun je letterlijk alle kanten op. Dit kunststofmateriaal is buigzaam, onverwoestbaar en bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen. Dat is een van de redenen dat dit materiaal uitstekend te gebruiken is voor het veilig vervoeren van gas en vloeistoffen, zonder kans op lekkage door beschadigingen. Tyleen wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij buizen, slangen en leidingen. Doordat het materiaal flexibel is, kunt u het bovendien ook nog goed gebruiken op moeilijk te bereiken plekken.

Tyleen slang

Met een tyleen slang heeft u een slang die geschikt is voor het aanleggen van leidingsystemen voor drinkwater of een cv-installatie. Een slang van polyetheen is namelijk ideaal voor een snelle en makkelijke installatie en heeft meerdere voordelen. Zo is dit materiaal voordelig aan te schaffen op een handige rol tot wel 100 meter! U kunt een tyleen slang ook nog eens zeer eenvoudig verwerken en op maat zagen, zonder daarbij gebruik te hoeven maken van soldeerbouten en lasmateriaal.

Tyleen koppeling

Door gebruik te maken van een tyleen koppeling, knelkoppeling of overgangskoppeling, heeft u een betrouwbare en veilige manier om verschillende slangen van tyleen met elkaar te verbinden. Wilt u bijvoorbeeld een extra kraan aansluiten zoals een kraan in de badkamer? Of heeft u een nieuwe verbinding nodig voor uw cv-ketel? Dan heeft u met deze slangkoppelingen een goede oplossing. U kunt dan eenvoudig een nieuwe tyleen (knel)koppeling plaatsen in het bestaande leidingwerk en vervolgens een tap aan het uiteinde van het tyleen plaatsen.

Tyleen buis

Een tyleen buis is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waaronder 16mm, 25mm, 32mm, 20mm en 40mm. De dikte van tyleen buizen die u gebruikt is afhankelijk van of u deze gebruikt voor gas of de hoeveelheid (drink)water die u transporteert. Wilt u de buis van tyleen gebruiken voor de beregening van uw tuin en gebruikt u deze buitenshuis? Dan is het ook verstandig om te kijken naar de juiste dikte. Komt u er niet uit en kunt u advies gebruiken over welke maat tyleen buis u nodig heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Tyleen muurplaat

Een tyleen muurplaat is ideaal om te gebruiken wanneer u een leidingsysteem wilt aanleggen via een muur of andere oppervlakte, zoals een vloer of plafond. Deze plaat heeft een koppelstuk, zodat u aan weerszijden een slang van tyleen kunt bevestigen, zonder daar een ingewikkelde handeling voor uit te hoeven voeren. Met zo’n plaat of tyleen T-stuk kunt u bijvoorbeeld ook eenvoudig een kraan aan een muur monteren. Deze muurplaten zijn bij ons verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en een tyleen muurplaat is ook verkrijgbaar in verschillende maten.

Tyleen kopen

Producten van tyleen kopen bij ons levert u dat enkele grote voordelen op. In de eerste plaats bent u met onze vaste lage prijzen altijd voordelig uit, en dat geldt uiteraard ook voor al ons andere installatiemateriaal en materialen voor watertechniek. U levert echter niet in op kwaliteit, want bij ons vindt u uitsluitend topmateriaal dat u bovendien snel bezorgd krijgt. Wilt u producten van tyleen kopen? Dan heeft u met WitWay altijd succes, dus bestel vandaag nog online!

Installatiemateriaal

Z