Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Beregening

Wilt u graag beregening aanleggen voor uw tuin, sportveld of manege? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Alles wat u nodig heeft voor het aanleggen van uw beregeningssysteem vindt u in de webwinkel van WitWay. Als groothandel voor particulieren en zakelijke klanten zijn wij in staat om alles te leveren voor de beregening. In ons assortiment vindt u onder andere pompen, sproeiers, tyleenslang, koppelingen en de toebehoren voor een bewateringssysteem. De beregeningsmaterialen van WitWay kunnen worden gebruikt door hoveniers voor professionele toepassingen, maar is ook uitermate geschikt voor de particulier gebruik, instellingen en sportclubs.

Alles voor uw beregeningsinstallatie!

Het brede assortiment van WitWay vindt u voordelige Pedrollo pompen en sproeiers van de merken Rain Bird en het Italiaanse merk Vyrsa. Maar ook voor automatische beregening kunt u bij WitWay terecht. Zo vindt u in de webwinkel de beregeningscomputers van Rain Bird. Deze kunnen worden ingesteld om te sproeien op vaste tijdstippen voor een optimale beregening van uw tuin, park en sportvelden. Maar ook Alfaflex tuinslangen voor het handmatig besproeien van uw tuin, groentetuin en park kunt u bestellen in onze webwinkel. Wij leveren uit eigen voorraad waardoor u snel uw bestelling in huis heeft.

Kwaliteitsproducten en snelle verzending

Of u nu uw tuin volledig automatisch wil laten beregenen of dit liever handmatig doet, in beide gevallen vindt u bij WitWay wat u zoekt. Wij leveren alleen de beste kwaliteit pompen, magneetkleppen, slangen en beregeningssproeiers. Daar komt onze uitstekende service vervolgens overheen. Als u vragen heeft met betrekking tot onze producten, of graag advies op maat ontvangt, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bestel uw beregening eenvoudig in onze webwinkel!