Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Watertechniek

Bij WitWay.nl bent u aan het juiste adres voor al uw benodigdheden voor een uitstekende beregening. Dit zijn allemaal kwaliteitsproducten. Dit kunnen wij waarborgen door enkel en alleen bij de meest vooraanstaande merken en fabrikanten in te kopen. Bekijk snel ons volledige assortiment in watertechniek. U vindt hier onder andere:

Pompen

Binnen het aanbod pompen van WitWay.nl vindt u diverse pompen terug voor het overpompen, leegpompen of omhoog pompen van water. Deze kunnen voor verschillende situaties in worden gezet. Denk bijvoorbeeld aan een volgelopen kelder. Hiervoor dient u te kiezen voor één van onze dompelpompen. Bij WitWay.nl vindt u altijd de pomp die binnen uw situatie het meest geschikt is. Daarnaast vindt u een rijk aanbod in al uw benodigdheden om uw pomp in goede werking te kunnen stellen en te kunnen onderhouden.

Slangen en koppelingen

Tuinslangen, tuinslang benodigdheden en koppelingen van uitstekende kwaliteit worden binnen het assortiment in slangen en koppeling van WitWay.nl aangeboden zowel voor zakelijk als particulier gebruik geschikt. Zo vindt u hier onder meer hobby tuinslangen, brandweerslangen en de koppelingen die u hierbij nodig heeft. Maak uw klus compleet met één van de haspels en handsproeiers van WitWay.nl!

Beregening

Alles voor het aanleggen van een goed functionerend beregeningsysteem vindt u hier. Dit betreft een aanbod van onder andere klepelsproeiers, beregeningsautomaten, filters en meer. Deze zijn bij uitstek geschikt voor hoveniers, professionele toepassingen maar ook voor particulier gebruik, instellingen of binnen sportclubs.

Snelle verzending!

WitWay.nl koopt haar producten in grote hoeveelheden in. Dit zorgt ervoor dat wij u scherpe prijzen aan kunnen bieden. Doordat wij werken vanuit een ruime voorraad, zijn wij in staat een bestelling al binnen enkele dagen op het door u gewenste adres af te leveren. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten voor u met uw bestelling aan de slag kunt! Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, uw bestelling, of wilt u graag advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Alles voor uw beregening koopt u voordelig bij WitWay.nl. Gegarandeerd snel in huis!