Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Terugslagklep

Wilt u zeker zijn dat uw rioolwater niet meer via toilet of gootsteen omhoog kan stromen? Dan kunt u eenvoudig een hoge kwaliteit terugslagklep installeren. Met dit aansluitstuk kunnen gassen en vloeistoffen slechts één kant op stromen. Als ze in de verkeerde richting vloeien worden ze automatisch tegengehouden. Dankzij de terugslagklep zijn overstromingen en nare luchtjes vanuit het riool dus verleden tijd. In de uitgebreide webwinkel van WitWay heeft u de keuze uit verschillende terugslagklep modellen.

RVS terugslagklep

Bij WitWay bent u van de hoogste kwaliteit verzekerd met een RVS terugslagklep. Onze roestvrijstalen modellen zijn verkrijgbaar in diverse diameters, waardoor ze altijd aan te sluiten zijn op de diverse buizen en koppelstukken van uw keuze. Bovendien kunt u een RVS terugslagklep bestellen in verschillende varianten. Per type verschilt de maximale werkdruk van zestien tot veertig bar. U kunt de RVS terugslagklep eenvoudig zelf aansluiten. Naast de roestvrijstalen soort hebben we in ons assortiment onder andere messing terugslagkleppen voor u om uit te kiezen. Ook voor andere vormen van terugstroombeveiliging gaat u naar WitWay!

Terugslagklep kopen

Dankzij de verschillende maten in onze webshop kunt u een handige terugslagklep kopen voor elk onderdeel van uw afvoersysteem. Deze kunt u eenvoudig online bestellen bij WitWay. In onze online winkel vindt u alles voor uw riolering, of het nu gaat om een standaard PVC buis of dubbelwandige duikerbuis voor gebruik in de landbouw! Ook een PVC zadel voor de bevestiging van uw buizen isbij WitWay aanwezig. Terugslagklep kopen? Ga voor deze afsluiters en meer naar de website van WitWay!

Filters