Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.00 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Sproeier

Water is essentieel voor de groei van planten en gewassen. Met een sproeier zorgt u ervoor dat uw borders, gazon en groenten in topconditie blijven. Bij WitWay heeft u een ruime keuze uit beregeningsproducten van diverse materialen. Zo vindt u bij ons pop-up sproeiers van uv- en corrosiebestendige materialen en sectorsproeiers van stevig messing. Welke sproeier u ook wenst, u bent bij ons verzekerd van absolute topmerken en producten van hoge kwaliteit. Bekijk direct online ons complete assortiment sproeiers.

sproeier

Welke sproeier?

Het aanbod aan beregeningsmaterialen is enorm. Welke sproeier is nu het beste? Dat hangt volledig af van het gebied en het soort planten dat u wilt voorzien van water. Gaat het om een kleine border, een groot gazon, of wilt u een professionele sectorsproeier voor gewasberegening? Wat u ook wenst, u vindt het bij WitWay. Wij hebben een ruim aanbod sproeiers voor diverse toepassingen. Onze pop-up sproeiers zijn bijvoorbeeld ideaal voor borders en in de collectie gazonsproeiers vindt u ongetwijfeld een juist model om uw grasveld te onderhouden. Meer informatie over welke sproeier voor welke toepassing geschikt is leest u op onze blog. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij staan u graag te woord.

Pop-up sproeier

Een hoogwaardige pop-up sproeier is ideaal voor gebruik in kleine borders en gazons. U plaatst de sproeier eenvoudig in de grond en sluit deze aan op het water. Door de waterdruk wordt de stijgbuis omhoog geduwd. Als u de installatie uitzet, zakt de buis weer in. Hierdoor is de pop-up sproeier alleen zichtbaar als deze in gebruik is. Dit ziet er niet alleen mooi uit, het is ook bijzonder praktisch. De sproeiers zitten hierdoor nooit in de weg als u bijvoorbeeld wilt grasmaaien! Als u maar één of twee kleine pop-up sproeiers gebruikt, is het mogelijk om deze aan te sluiten op een waterkraan. Gebruikt u meer of grotere sproeiers, dan is een bronpomp noodzakelijk om verzekerd te zijn van een goede waterdruk.

Gazonsproeier

Een groen en dicht gazon ziet er prachtig uit. Om dit te bereiken kunt u een gazonsproeier gebruiken. Hiermee zorgt u zelf voor een optimale beregening van uw gras. Heeft u een vrij klein grasveld in uw tuin? Dan is een pop-up sproeier wellicht geschikter. Deze hebben een iets kortere straal waardoor u geen water verspilt. Bij WitWay heeft u de keuze uit sproeiers van diverse topmerken zoals Rain Bird en K-rain. Bijbehorende accessoires zoals nozzles bestelt u bij ons eenvoudig mee. Zo haalt u in één keer alles in huis voor een perfecte installatie van uw pop-up of gazonsproeier.

Sproeier tuin

U kunt de sproeier voor uw tuin voorzien van diverse sproeimondjes, ook wel nozzles genoemd. Deze bestelt u voordelig bij WitWay. Door gebruik te maken van verschillende nozzles bepaalt u zelf het oppervlak dat beregend wordt. De kopjes kunt u eenvoudig verwisselen, zonder dat u het complete systeem van de sproeier in uw tuin hoeft aan te passen. Dit maakt het gebruik van een bewateringsinstallatie bijzonder populair. Vindt u een complete installatie wat te veel van het goede? Dan bestelt u eenvoudig één van onze handsproeiers, druppel-, of zweetslangen om uw tuin van water te voorzien!

Sproeier afstellen

Uw sproeier goed afstellen is belangrijk voor de juiste beregening. Zo zorgt u er bijvoorbeeld voor dat de waterstraal niet te ver reikt en er onnodig water verloren gaat. Als u naast het goed afstellen een juist sproeikopje gebruikt, weet u zeker dat uw beregeningsinstallatie alleen het gewenste grondoppervlak van water voorziet. Een kleinere sproeier afstellen doet u eenvoudig handmatig met behulp van de meegeleverde schroevendraaier.

Uitgebreidere systemen stuurt u gemakkelijk aan via een beregeningscomputer. Hiermee kunt u tot wel acht zones automatisch beregenen! Alle benodigdheden om het systeem te installeren vindt u bij WitWay. Met onze tyleenslangen, koppelingen een manifold, magneetkleppen en één van onze kleppendozen legt u zelf een professioneel beregeningssysteem aan. Kiest u voor een computer met wifi connectie? Dan kunt u uw sproeier afstellen via een app op uw telefoon of tablet. Zo heeft u waar u ook bent controle over de beregening!

Sproeier kopen

Een hoogwaardige sproeier kopen doet u bij WitWay! Ons voordelige assortiment bekijkt u eenvoudig in onze webshop. Hier kunt u op uw gemak uitgebreide productinformatie lezen en de diverse producten vergelijken. Zo weet u zeker dat u straks de juiste grassproeiers, nevelsproeiers of andere varianten in huis haalt. Als u een sproeier wilt kopen, kunt u direct handige accessoires mee bestellen. Als specialist op het gebied van beregeningsmaterialen hebben wij alles in huis om een perfect beregeningssysteem mee aan te leggen!