Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Houten weidepalen

Houten weidepalen

Wilt u een permanente afrastering aanleggen voor uw vee? Dan kunt u bij WitWay kiezen uit 2 soorten houten weidepalen. Wij leveren houten palen van de merken Insultimber, Gallagher en Ecopalen. Dit zijn duurzame weidepalen waarop Insultimber zelfs 10 jaar garantie verleent. Ook beschikken deze palen over het FSC keurmerk.

De praktijk leert ons dat deze afrasteringen tientallen jaren kunnen staan waarmee de houten weidepalen de beste oplossing zijn voor een permanente omheining. Bij het aanschaffen van permanente afrasteringpalen moet u goed op de kwaliteit letten. Goedkoop betekent vaak slechtere kwaliteit waardoor vroegtijdige rotting kan ontstaan. Kies daarom voor de kwaliteit van Gallagher.

Insultimber vereist geen isolatoren

De duurzame weidepalen van Insultimber zijn gemaakt van een houtsoort dat zelfisolerend is, waardoor u geen isolatoren nodig heeft. U kunt het schrikdraad eenvoudig met bevestigingsdraadjes aan de palen bevestigen. Dit maakt de paal geschikt om te gebruiken in combinatie met schriklint, schrikkoord, equifence en High-tensile.

De houten weidepalen van Insultimber zijn zeer duurzame palen die wel 30 jaar meegaan. Het is een natuurproduct zonder enige milieuonvriendelijke stoffen. Het gebruik van de Insultimber wordt gedaan onder goed toezicht en controle. Een speciaal ontbossingplan voorkomt dat de natuur schade ondervindt aan kap en tevens zorgt het plan voor de her-aanplanting van de bomen.

Een natuurlijke uitstraling met de houten Gallagher paal

Met de houten weidepalen van Gallagher kunt u een permanente afrastering aanleggen die een mooie natuurlijke uitstraling heeft. Zo gaat uw afrastering mooi op in de omgeving en verstoort het niet het natuurlijke aangezicht van de omgeving. Dit kan erg belangrijk zijn wanneer uw weiland in natuurrijk gebied staat. De palen zijn geschikt voor zowel schrikdraad als schriklint en schrikkoord.

Ga voor kwaliteit en bestel uw houten weidepalen in onze webwinkel!

Filters