Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Messing Schuifafsluiter

Wilt u ten allen tijde de waterstroom in uw leiding af kunnen sluiten of zoekt u een manier om de waterstroom in uw leiding gecontroleerd te laten stromen? Kies dan voor de messing schuifafsluiter van WitWay.nl. Deze is van uitstekende kwaliteit. Dit kunnen wij waarborgen door enkel en alleen in te kopen bij de meest vooraanstaande merken in te kopen.

Messing schuifafsluiter toepassing

Met de messing schuifafsluiter sluit u de stroom in de leiding af. Ook is het mogelijk om de waterstroom gecontroleerd door de leidingen te laten lopen bijvoorbeeld door de messing schuifafsluiter half open te zetten.

De messing schuifafsluiters van RIV worden veelvuldig ingezet in de agrarische sector als mengmestafsluiter. De RIV schuifafsluiters uit de serie Perla zijn leverbaar met binnendraad of met flens uitvoering. Ze worden ook wel mengmestafsluiter genoemd. Doordat ze volledig van messing zijn gemaakt wordt oxidatie voorkomen. Hierdoor zijn deze schuifkranen bij uitstek geschikt voor het afsluiten van vloeibare meststoffen en slib leidingen op tank- en mestleiding systemen. Ook voor bijpassende bedieningshendels bent u bij WitWay aan het juiste adres.

Snelle levering & ruime voorraad

WitWay.nl doet haar uiterste best om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een snelle afhandeling van uw bestelling beschouwen wij als één van de belangrijkste aandachtspunten. Doordat wij werken vanuit een ruime voorraad kunnen wij dit mogelijk maken. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Hier zitten dagelijks experts klaar om u verder te helpen.

Ga voor kwaliteit. Koop uw scherp geprijsde messing schuifafsluiter vandaag nog bij WitWay.nl!

Filters