Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Afrasteringsmateriaal

Wilt u een afrastering maken? Dan bent u bij WitWay.nl aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan afrasteringsmaterialen. Zo hebben we kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken, zoals Gallagher en Pulsara. Binnen onze webshop heeft u een ruime keuze in verschillende soorten schrikdraadapparaten, geleiders, afrasteringspalen en meer. U kunt bij ons alles online vinden voor uw afrastering! Bekijk snel ons complete aanbod aan materialen voor een afrastering.

Afrasteringsmateriaal

Voor een geschikte afrastering heeft u het juiste afrasteringsmateriaal nodig. Wilt u hoge kwaliteit en betrouwbare materialen? Dan is het merk Gallagher een aanrader. Er vertrouwen wereldwijd honderdduizenden mensen op Gallagher. WitWay.nl is officiële dealer van dit merk, waardoor wij u échte kwaliteit kunnen aanbieden. Wij hebben een ruim aanbod aan afrasteringsmateriaal voor zowel huisdieren als voor grote veehouders of tegen ongedierte. Zo kunt u voor kleine dieren makkelijk gebruik maken van een afrasteringsnet.

Afrastering schrikdraad

Als veehouder wilt u uw dieren veilig houden. Eén van de mogelijkheden is om een afrastering van schrikdraad te maken. Zo kunt u een permanente afrastering plaatsen of een verplaatsbare. Wel is er overduidelijk een voorkeur voor een elektrische afrastering. Schrikdraad in de vorm van prikkeldraad geeft namelijk een grotere kans op beschadigingen bij het vee. Vooral bij vee, zoals koeien en runderen kan het ongewenst zijn. Bij het maken van een afrastering van schrikdraad is het belangrijk dat deze strak gespannen staan. Dit kunt u gemakkelijk doen met behulp van draadspanners en stevige afrasteringspalen.

Afrastering weide

Als u veel vee heeft, zoals koeien of paarden is het belangrijk om goede en betrouwbare afrastering voor de weide te creëren. Zo voorkomt u dat uw dieren uitbreken. Veel weides liggen niet nabij een lichtnet, waardoor het handig is om te kiezen voor een schrikdraadapparaat dat werkt op batterijen, accu’s of zonnepanelen. Deze zijn makkelijk te verplaatsen en kunnen ook buiten gezet worden. Wilt u een permanente afrastering plaatsen? Dan zijn houten weidepalen ideaal als afrasteringspalen.

Afrastering palen

Voor het opzetten van een goede afrastering heeft u afrastering palen nodig. Deze palen zorgen ervoor dat het schrikdraad, schrikkoord of schriklint mooi strak gespannen blijven. Bij het plaatsen van de afrastering palen is het belangrijk om te kijken naar de afstand tussen de palen. Het advies hiervoor varieert afhankelijk van het soort vee dat zich bevindt binnen de afrastering. Daarnaast zijn isolatoren en aardingsmaterialen ook essentieel. Een goede aarding zorgt ervoor dat het stroom terug kan vloeien naar het schrikdraadapparaat, waardoor het schrikeffect optreedt. De isolatoren zorgen voor een optimale werking en geleiding.

Afrastering paarden

Als u een afrastering voor paarden wilt plaatsen zijn er een aantal factoren die belangrijk zijn. Zo is het verstandig om te kiezen voor een geleider die duidelijk te zien is, zoals schriklint of schrikkoord. Aangezien paarden vaak naar binnen en naar buiten worden gezet is het ook handig om te denken aan doorgangen en poortgrepen. Zo kunt u gemakkelijk en veilig uw paarden binnen en buiten zetten. Daarnaast is het handig om te kiezen voor een schrikdraadapparaat dat werkt op batterij, accu of zonnepanelen. Deze zijn geschikt om buiten te plaatsen en hebben een lange levensduur.

Afrastering benodigdheden

Voor het plaatsen van een compleet systeem zijn er enkele afrastering benodigdheden. Allereerst zijn er natuurlijk afrasteringspalen en geleiders nodig. Vergeet daarnaast niet aansluitkabels en verbinders om alles goed aan te sluiten. Voor het aanleggen van de geleiders kunt u ook haspels gebruiken. Gebruik ten slotte het juiste afrasteringsgereedschap. Zo kunt u gemakkelijk uw afrastering in elkaar zetten. Om de exacte spanning van uw afrastering te meten kunt u een tester gebruiken. U vindt bij WitWay.nl al uw afrastering online!

Afrastering kopen

U kunt alles voor een afrastering kopen bij WitWay.nl! Binnen ons ruime assortiment vindt u alles voor een complete afrastering. Zo hebben we verschillende gereedschappen en accessoires om uw systeem te voltooien. Heeft u vragen, voordat u een afrastering wilt kopen? Neem gerust contact op met onze deskundige medewerkers van de klantenservice of bekijk onze blog. Wij helpen u graag verder. Voor al uw afrasteringsmaterialen bent u bij WitWay.nl aan het juiste adres. WitWay: Voor degenen die het gaan maken!