Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Afvoerbuizen

Als u thuis of bij een klant regenwaterafvoer wilt aanleggen, zijn afvoerbuizen van WitWay onmisbaar! U vindt bij ons hemelwaterafvoer buizen en hulpstukken van verschillende materialen. We verkopen de welbekende grijze afvoerbuizen die u bij vele panden treft. Deze zijn ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren, zoals de Nicoll Vodalis buizen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw woning te omlijsten met een bijzondere kleur regenpijp. Of bent u meer van de natuurlijke en luxe materialen als zink en staal? Ook deze afvoerbuizen vindt u in onze collectie.

Afvoerbuizen pvc

Bij WitWay wordt er vaak gekozen voor afvoerbuizen PVC omdat deze eenvoudig in gebruik zijn en gemaakt van een duurzaam materiaal. Het is een van de meest gebruikte kunststoffen omdat het slijtvast, licht en herbruikbaar is. In ons assortiment vindt u HWA afvoerbuizen PVC in verschillende lengtes en diameters. Zo betaalt u alleen voor de afvoerbuizen PVC die u daadwerkelijk nodig hebt. Met alleen een afvoerbuis bent u er nog niet. Daarom heeft u bij ons een ruime keuze uit hemelwaterafvoer PVC hulpstukken waarmee u een complete afwateringssysteem kunt samenstellen. 

Afvoerbuizen wit

Wanneer u een parel van een huis hebt staan, wilt u deze natuurlijk omlijsten met een moderne, stijlvolle hemelwaterafvoer. Dan zijn afvoerbuizen wit een uitstekende keuze! In ons assortiment vindt u regenwaterafvoer van het eigentijdse merk Nicoll. De Nicoll Ovation wit lijn bestaat uit vierkante regenpijpen en hulpstukken met een modern afgeronde hoek. Doordat ook de bevestigingsonderdelen dezelfde kleur hebben, creëert u met deze hemelwaterafvoer een luxe uitstraling van uw woning.

Afvoerbuizen

Behalve PVC afvoerbuizen vindt u in ons assortiment ook hemelwaterafvoer zink. Het corrosiebestendige materiaal roest niet en is zeer milieuvriendelijk. U heeft keuze uit verschillende maten en hulpstukken, zodat u eenvoudig uw hemelwaterafvoer kunt samenstellen. Zo kunt kiezen voor een regentonklep die het regenwater naar de regenton leidt. Hierdoor kunt u duurzaam omgaan met overtollig regenwater die u kunt gebruiken voor het bewateren van de tuin. Bestel voordelig uw afvoerbuizen online bij WitWay en profiteer van de scherpste prijzen!