Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Regenpijp

U bent bij WitWay aan het juiste adres voor alle onderdelen voor uw regenwaterafvoer. Van een dakgoot tot hulpstukken en een regenpijp, ook wel hwa buis genoemd, wij hebben het. U vindt bij ons diverse vooraanstaande merken zoals Nicoll. Onze producten zijn leverbaar in diverse materialen. Zo stelt u bij ons eenvoudig een hemelwaterafvoer samen. U heeft bij ons niet alleen de keuze uit diverse materialen, maar ook uit vele kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwarte , antraciet of witte regenpijp PVC ? Bij WitWay vindt u altijd een hemelwaterafvoer die volledig voldoet aan uw wensen!

Hemelwaterafvoer: Efficiënt watermanagement voor jouw woning

Bij het inrichten van een huis of schuur is het essentieel om aandacht te besteden aan een doeltreffend hemelwaterafvoersysteem. Ontdek onze hoogwaardige regenpijpen, ook wel HWA buis genoemd, en bijbehorende PVC oplossingen voor een effectieve afvoer van het regenwater. Met ons uitgebreide assortiment ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid, ongeacht of het nu gaat om een woning, schuur, gebouw of een huis met een plat dak.

hemelwaterafvoer

Regenpijp PVC met hulpstukken voor afvoer regenwater

Bent u op zoek naar een hoogwaardige regenpijp? Dan is PVC een uitstekend materiaal. Wij hebben diverse regenpijpen met een lengte van 2, 4 of zelfs 5,5 meter en bijbehorende hulpstukken met een KOMO keurmerk in ons aanbod. Hierdoor bent u verzekerd van producten van absolute topkwaliteit. Om iedereen van dienst te kunnen zijn, hebben wij een ruim assortiment regenpijpen in diverse kleuren, lengtematen en diameters. U maakt uw regenpijp PVC eenvoudig korter met een PVC zaag. Zo zorgt u er zelf voor dat de afvoerbuis perfect op uw hemelwaterafvoersysteem past!

De afvoerbuis voor het hemelwater is leverbaar in diverse diameters en lengtes. De regenpijp wordt geplaatst op de grond. Vanaf het maaiveld wordt overgegaan op een PVC buis voor de afvoer.
Voor kleine en middelgrote daken is een doorsnede van 80 mm voldoende. Heeft uw woning een groot dakoppervlak? Dan raden wij een regenpijp van zink met een diameter van ten minste 100 mm aan. Om de levensduur te verlengen, kunt u uw hemelwaterafvoerbuis beschermen tegen vandalisme. Hiervoor zijn onze anti-klimbeugels zeer geschikt. Deze vindt u, net zoals vele andere accessoires en hulpstukken, in het uitgebreide assortiment van WitWay!

Regenpijp aansluiten kan eenvoudig zelf

Als u zelf uw regenpijp wilt aansluiten, is dat heel eenvoudig. U hoeft enkel de onderdelen in elkaar te schuiven en er ontstaat direct een waterdichte verbinding. Het is niet nodig om de onderdelen van de hemelwaterafvoer te verlijmen. De HWA-buizen zet u met beugels vast aan het gebouw. Hierdoor wordt de complete hemelwaterafvoer op zijn plaats gehouden. Met dit systeem kunt u op een stevige manier uw regenpijp aansluiten, zodat die ook bij harde wind en regen perfect blijft functioneren.

hemelwaterafvoer

Verfraai je tuin met stijlvolle regenpijpen

Breng stijl naar je tuin met onze diverse regenpijpen en accessoires. Of je nu op zoek bent naar PVC regenpijpen, regenpijp van staal of HWA buizen, wij hebben het perfecte materiaal om je tuin te verfraaien en tegelijkertijd effectief regenwater af te voeren.

Onze regenpijpen, beschikbaar in verschillende diameters zoals de populaire regenpijp 80 mm, bieden niet alleen functionele voordelen, maar ook esthetische waarde voor jouw woning. De regenpijp met een diameter van 80 mm is geschikt voor de meeste daken in Nederland van eigenlijk de meeste huizen. Heeft uw huis een groter dan gemiddeld dak, dan wordt er meestal voor gekozen om op meer plaatsen een regenpijp 80 mm te plaatsen, in plaats van over te gaan naar een grotere diameter. Een grotere diameter regenpijp wordt eigenlijk alleen gebruikt bij een dak van een heel groot gebouw. Zorg er wel voor de de regenpijpen de capaciteit van het dakoppervlak aankunnen, anders lopen de dakgoten over bij een heftige regenbui.
Voor de afvoer van water bij een klein schuurtje of een sauna in de tuin, kan een kleinere diameter regenpijp volstaan. In dat geval is een regenpijp 60 mm of 70 mm voldoende. De diameter van de regenpijp is dan ook in verhouding met de afmetingen van het schuurtje.

Beheer water voor woningen, schuren en een plat dak

Of je nu bezig bent met nieuwbouw, renovatie of gewoon je huidige regenpijpsysteem wilt upgraden, wij hebben alles op voorraad om je te helpen bij effectief beheer van het water. Onze regenpijpen zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder woningen, schuren, andere gebouwen en panden met platte daken.

Regenpijp kopen bij WitWay

In onze webwinkel vindt u alles om uw eigen afvoer van regenwater samen te stellen. Bestel vandaag nog uw regenpijp en hulpstukken. Ook alle hulpstukken om uw afvoer aan te sluiten, hebben wij in ons assortiment. Wij hebben een grote eigen voorraad en bovendien kunt u bij ons terecht voor het benodigde advies. Hierdoor kunnen wij de meeste producten snel verzenden. Een regenpijp kopen doet u daarom het beste bij WitWay!

Installatiemateriaal

Z