Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Balkeerklep PVC


Bent u bezig met het aanleggen van uw drukleiding en wilt u voorkomen dat vloeistof terug stroomt in de leiding? Dan bent u bij WitWay.nl aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk een balkeerklep van PVC welke van uitstekende kwaliteit is en dit in de toekomst zal voorkomen. Deze kwaliteit kunnen wij garanderen door enkel en alleen in te kopen bij de meest vooraanstaande merken en fabrikanten.

Balkeerklep PVC specificaties

De Balkeerklep PVC 2 x binnendraad is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. De Balkeerklep PVC bevindt zich in drukklasse PN10 en kan een maximale temperatuur van 80 graden doorstaan. U kunt binnen het aanbod Balkeerklep PVC kiezen uit een balkeerklep met een diameter van 1,5 of 2. Voorkom terugstroom van vloeistof in uw leiding. Koop vandaag nog uw Balkeerklep PVC bij WitWay.nl!

Ruime voorraad, snelle levering

Doordat wij werken vanuit een ruime voorraad, zijn wij in staat uw bestelling snel te leveren. U hoeft dus niet lang te wachten voor u met uw bestelling aan de slag kunt. Doordat wij onze producten in grote aantallen inkopen, kunt u naast een snelle levering ook profiteren van scherpe prijzen. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Hier zitten dagelijks experts klaar om u verder te helpen.

Uw Balkeerklep PVC snel in huis? WitWay.nl!

Filters