Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Benzineslang

Maakt u gebruik van snoerloze apparaten op benzine? Met een benzineslang van Witway kunt u de aanvoer van olie en benzine veilig stellen. In ons assortiment hebben wij benzineslangen van verschillende lengte en dikte waarmee u bijvoorbeeld een 2 of 4 takt motorpomp van brandstof of olie kunt voorzien. Bij onze productgegevens vindt u alle belangrijke informatie over de benzineslang die u nodig heeft, zoals de materiaalsoort, de minimale en maximale bedrijfstemperatuur en de barstdruk. Een benzineslang van Witway is breed inzetbaar bij branders , verwarmingstoestellen en andere gemotoriseerde apparaten.

Benzineslang 8mm

Zowel de inwendige dikte als de uitwendige dikte van een benzineslang moeten overeenkomen met de aansluiting op uw apparaat. Daarom is het belangrijk dat een benzineslang 8 mm ook de juiste buitendikte heeft. Bij Witway heeft u de keuze uit verschillende uitwendige breedtematen. U kunt de lengte van een benzineslang zelf bepalen, want u kunt deze per meter of met een vaste lengte bestellen. Ook benodigde hulpstukken zoals slangklemmen kunt u in verschillende afmetingen bij Witway bestellen, zodat aansluiten eenvoudig wordt.

Benzineslang kopen

Welk apparaat u ook gebruikt, een benzineslang kopen doet u bij Witway uiterst voordelig en op maat. Desgewenst kunt u de lengte naar eigen wens inkorten voor een optimale aansluiting. Een benzineslang kan niet alleen voor het transporteren van olie of benzine gebruik worden, maar ook voor andere vloeistoffen of bepaalde gassen. In dat geval dient u nadrukkelijk rekening te houden met het maximaal aantal toegestane aantal bar. Bij ons productinformatie checkt u voor iedere benzineslang eenvoudig hoeveel dat is. Bij Witway bestelt u niet alleen voordelig, maar geniet u ook de voordelen van een snelle levering.

Filters