Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Tyleenslang

Bent u op zoek naar de juiste tyleenslang voor uw project? Bij ons vindt u een breed assortiment tyleenslangen, waaronder tyleenslangen voor water, HDPE en ZPE, zoals de tyleenslang 25 mm en tyleenslangen voor gas en tyleen koppelingen. Tyleen is een product van kunststof en zeer geschikt voor de tyleen waterleiding, omdat dit materiaal flexibel is en daardoor makkelijk kan buigen.

Tyleenslang voor water met het KIWA-Keurmerk

Uiteraard kunt u in ons assortiment tyleenslangen vinden die voorzien zijn van het KIWA-keurmerk. Deze slang is getest op duurzaamheid, hygiëne en chemische bestendigheid, zodat u kunt genieten van schoon en veilig drinkwater in uw woning, bedrijfspand of tuin.
Voor de aanleg van beregening in de tuin kunt u ook kiezen voor een ongekeurde tyleenslang. Deze tyleenslang is gemaakt van HDPE en niet voorzien van het KIWA keurmerk. Daarom is deze slang goedkoper dan een tyleenslang HDPE die wel over dit keurmerk beschikt.

Welke diameter tyleenbuis en koppeling heb ik nodig?

Welke diameter tyleenslang u nodig heeft, is afhankelijk van de toepassing, de waterdruk en de lengte van de leiding. Voor beregening in de tuin wordt vaak voor de hoofdleiding een diameter van 25 mm of het liefst 32 mm gebruikt. Bij de aftakking naar de sproeier toe wordt een overgang gemaakt naar een tyleenslang 25 mm.

Bij het aanleggen van een waterleiding in de schuur of garage wordt meestal gebruik gemaakt van tyleenslang diameter 25 mm. De tyleenslang van 16 mm isde kleinste diameter tyleenslang die er is, maar ook de meest gebruikte. Het is te gebruiken voor water, maar er is ook een variant voor gas. Deze tyleenslang is minder geschikt om water of gas over een langere afstand te transporteren, vanwege het drukverlies wat dan kan optreden.

Tyleen gasleiding installeren

Voor gasleidingen bieden wij ook tyleenslangen van hoge kwaliteit. Onze slangen voor gas voldoen aan de strenge veiligheidsnormen en zorgen voor een betrouwbare gasdoorvoer. Ze zijn ook uitgevoerd met het in Nederland geldende kwaliteitskenmerk voor gasleidingen , het GASTEC keurmerk. Met hun uitstekende weerstand tegen corrosie en hoge drukbelasting zijn ze ideaal voor het transporteren van gas in diverse toepassingen.
Bij het kiezen van de juiste slang van tyleen is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke eisen en richtlijnen voor uw project. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Speciale tyleen koppelingen voor tyleen slang

Bij WitWay hebben we diverse soorten tyleen koppelingen in het assortiment. Het is hierbij belangrijk om te letten op de toepassing van de tyleenslang. Voor de tyleenslang voor water zijn andere koppelingen nodig dan voor de tyleenslang voor gas. Zo zijn de tyleenslang koppelingen voor water voorzien van het KIWA keurmerk en de tyleenkoppelingen voor gas beschikken over het GASTEC keurmkerk. Zo weet u dat het kwalitatief goede en veilige koppelingen zijn voor uw leiding van tyleen.

Tyleenslang en klemkoppelingen kopen

Bestel vandaag nog uw tyleenslang voor drinkwater met het KIWA keurmerk of uw tyleenslang voor gas met het GASTEC keurmerk met bijbehorende koppelingen bij ons en profiteer van een veilige en betrouwbare oplossing voor uw drinkwatervoorziening of gasleiding. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Filters