Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Lijm en montage

Voor het lijmen en monteren van uw leidingen en buizen bestelt u bij WitWay. Hier vindt u alles op het gebied van PVC buizen en ander leidingmateriaal. Met de PVC lijm van WitWay worden uw PVC buizen stevig aan elkaar verlijmd waardoor u voorkomt dat de druksterkte van de buizen en fittingen vermindert. Voor elke situatie en voor elk type materiaal bieden wij de juiste PVC lijm.

Alles wat u nodig heeft voor het verlijmen van uw buizen vindt u in onze webwinkel. Zo kunt u een eenvoudige fitterskit en PVC lijm bestellen voor het verlijmen, maar ook vindt u hier ontvettingsmiddelen. Hiermee zorgt u er voor dat het oppervlakte schoon en vetvrij is, waardoor een optimale aansluiting gerealiseerd wordt. Ook kunt u hier gas- en watertape bestellen. Hiermee kunt u waterdichte verbindingen realiseren met fittingen en verbindingsstukken.

Leidingstelsel aanleggen?

Bent u bezig om een leidingstelsel aan te leggen of bent u van plan om dit te gaan realiseren? Begin dan bij WitWay.nl! Hier vindt u alles wat u nodig heeft om een duurzaam en waterdicht leidingensysteem aan te leggen. U bestelt bij ons eenvoudig en voordelig PVC buizen en tyleenslangen voor uw leidingsysteem en alle andere benodigdheden als hulpstukken, koppelingen, PVC lijm en nog veel meer.

Lijm en montage voor uw project

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste producten voor uw project. U kunt gerust contact met ons opnemen voor advies en vragen over onze producten. Onze specialisten zitten voor u klaar en helpen u graag verder. Ondervindt de kwaliteit en service die WitWay u kan bieden en bestel in onze webwinkel. Wij bezorgen uw bestelling zo snel mogelijk op de door u aangegeven locatie.

Ga voor een scherpe prijs en bestel online bij WitWay.nl

Installatiemateriaal

Z