Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

WitWay.be
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Appendages

Maak uw leidinginstallatie compleet met de appendages van WitWay. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid aanbod aan verschillende metalen appendages. Het assortiment bestaat onder andere uit een kogelkraan, terugslagklep, messing voetklep, afsluiters en nog veel meer. De appendages zijn onder andere geschikt voor de aansluiting op uw waterleiding. Bij WitWay vindt u alles wat u nodig heeft om een compleet leidingensysteem te realiseren. Zowel voor PVC buizen als fittingen en tyleenslangen.

Naast verschillende tapkranen voor water bestaat het assortiment van WitWay ook uit verschillende luchtventielkoppelingen die geschikt zijn voor perslucht. Hiermee kunt u uw leidingen leeg blazen met perslucht, om bijvoorbeeld uw beregeningssysteem winterklaar maken. Hiermee voorkomt u dat uw leidingen door bevriezing beschadigen. U kunt er voor kiezen om een systeem met perslucht aan te brengen met PVC drukbuizen met een druksterkte van pn 16.

Kortom, alles wat u nodig heeft voor uw leidingen kunt u online bestellen bij WitWay. Wij leveren een uitstekende producten van alleen de beste kwaliteit. Het bezorgen van de producten wordt vaak de volgende dag al gerealiseerd op elke gewenste locatie in Nederland en België. Wanneer uw bestelling meer dan € 120,- bedraagt, worden er geen verzendkosten berekend. WitWay levert doorgaans uit eigen voorraad.

Profiteer van onze uitstekende service en uiterst scherpe prijzen en bestel vandaag nog uw appendages en andere leiding benodigdheden bij WitWay!

Appendages

Installatiemateriaal

Z