Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Appendages

Appendages zijn secundaire apparaten of accessoires die worden gebruikt in combinatie met hoofdapparatuur of -systemen om specifieke functies uit te voeren. Appendages worden vaak gebruikt om de prestaties, efficiëntie, veiligheid of functionaliteit van een groter systeem te verbeteren of aan te passen.

Voorbeelden van appendages zijn onder andere kleppen, afsluiters, filters, drukregelaars, meters, sensoren, pompen, buizen, en nog veel meer. Deze componenten kunnen worden toegevoegd aan leidingsystemen, machines, apparaten en andere technische systemen om verschillende taken uit te voeren, zoals het regelen van de stroom van vloeistoffen of gassen, het meten van druk of temperatuur, en het filteren van deeltjes uit een stroommedium.

In essentie zijn appendages aanvullende onderdelen die worden geïntegreerd in grotere technische systemen om de functionaliteit en effectiviteit ervan te verbeteren. Ze worden vaak zorgvuldig geselecteerd en geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat het gehele systeem optimaal presteert voor het beoogde doel.

Welke soorten appendages zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten appendages beschikbaar, elk ontworpen voor specifieke functies en toepassingen in diverse technische systemen. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten appendages:

  1. Kleppen: Kleppen zijn mechanische apparaten die worden gebruikt om de stroom van vloeistoffen, gassen of slurries in een leidingsysteem te regelen. Ze kunnen openen, sluiten of de stroom beperken, afhankelijk van de toepassing.

  2. Afsluiters: Afsluiters zijn vergelijkbaar met kleppen en worden gebruikt om de stroom volledig af te sluiten of te regelen. Ze worden vaak gebruikt in industriële en huishoudelijke toepassingen, zoals waterkranen en gasafsluiters.

  3. Filters: Filters worden gebruikt om deeltjes, vuil en onzuiverheden uit vloeistoffen of gassen te verwijderen. Ze worden vaak gebruikt in waterzuiveringsinstallaties, luchtfiltersystemen en brandstoffilters.

  4. Drukregelaars: Drukregelaars worden gebruikt om de druk van een vloeistof of gas binnen een systeem te regelen en te handhaven op een bepaald niveau. Ze worden vaak gebruikt in gasflessen, verwarmings- en koelsystemen.

  5. Meters en sensoren: Meters meten verschillende parameters, zoals druk, temperatuur, stromingssnelheid en niveaus. Sensoren worden gebruikt om deze parameters elektronisch te meten en te registreren.

  6. Pompen: Pompen worden gebruikt om vloeistoffen te verplaatsen en de stroming te bevorderen. Er zijn verschillende soorten pompen, waaronder centrifugaalpompen, tandwielpompen en zuigerpompen.

  7. Buizen en fittingen: Buizen en fittingen worden gebruikt om leidingsystemen op te bouwen en te verbinden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, maten en vormen om aan verschillende behoeften te voldoen.

  8. Condensors en warmtewisselaars: Deze appendages worden gebruikt om warmte uit een vloeistof of gas over te dragen aan een ander medium. Ze worden vaak gebruikt in koel- en verwarmingssystemen.

  9. Pomphuizen en flenzen: Deze onderdelen worden gebruikt om pompen en leidingen te monteren en te bevestigen aan andere apparatuur of structuren.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele soorten appendages die in verschillende industrieën en toepassingen worden gebruikt. Het juiste type appendage wordt gekozen op basis van de specifieke behoeften en eisen van een technisch systeem.

Appendages in het assortiment bij WitWay

Maak uw leidinginstallatie compleet met de appendages van WitWay. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid aanbod aan verschillende metalen appendages. Het assortiment bestaat onder andere uit een kogelkraan, terugslagklep, messing voetklep, afsluiters en nog veel meer. De appendages zijn onder andere geschikt voor de aansluiting op uw waterleiding. Bij WitWay vindt u al het installatiemateriaal dat u nodig heeft om een compleet leidingensysteem te realiseren. Zowel voor PVC buizen als fittingen en tyleenslangen.

Naast verschillende tapkranen voor water bestaat het assortiment van WitWay ook uit verschillende luchtventielkoppelingen die geschikt zijn voor perslucht. Hiermee kunt u uw leidingen leeg blazen met perslucht, om bijvoorbeeld uw beregeningssysteem winterklaar maken. Hiermee voorkomt u dat uw leidingen door bevriezing beschadigen. U kunt er voor kiezen om een systeem met perslucht aan te brengen met PVC drukbuizen met een druksterkte van pn 16.

Appendages bestelt u eenvoudig bij WitWay

Kortom, alles wat u nodig heeft voor uw leidingen kunt u online bestellen bij WitWay. Wij leveren een uitstekende producten van alleen de beste kwaliteit. Het bezorgen van de producten wordt vaak de volgende dag al gerealiseerd op elke gewenste locatie in Nederland en België.

Installatiemateriaal

Z