Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Slangkoppelingen

Naast een groot aanbod tuinslangen en industriële slangen bent u bij ons ook op het juiste adres voor een verscheidenheid aan verschillende typen slangkoppelingen. Slangen, koppeling, slangklemmen en slangbenodigdheden bestelt u eenvoudig en voordelig bij WitWay.nl. Door ons uitgebreide assortiment vindt u bij ons altijd wat u zoekt. In de webwinkel vindt u producten voor professioneel- en voor particulier gebruik. Deze kunt u eenvoudig online bestellen en bij u thuis of op locatie laten bezorgen!

Het assortiment

Wie bieden verschillende soorten koppelingen voor tuinslangen, Industriële slangen, brandweerslangen en luchtslangen aan. De kunststof Gardena koppelingen, messing insteekkoppeling en Geka koppeling zijn uitstekende koppelingen voor het verbinden van flexibele slangen en tuinslangen waar water doorheen vloeit. Het zorgt voor een waterdichte afsluiting en vermindert de doorstroom niet. Daarnaast leveren wij verscheidene messing insteekkoppelingen en slangverbinders. Hiermee kunnen buizen en slangen eenvoudig met elkaar verbonden worden voor een waterdichte aansluiting.

De Storz koppelingen zijn met uitstek geschikt voor de rode brandweerslang, alsmede de blauwe dompelpompslang.

Slangkoppelingen voor gebruik in de tuin

Bestel in onze webwinkel een professionele slangenwagen en slangenhaspel voor gebruik in uw tuin of voor bedrijfsmatig gebruik. Hiermee vergroot u uw radius voor het bewateren van planten, het wassen van auto, ramen en nog veel meer. Maak uw tuinslang compleet me de handsproeiers van WitWay. Hiermee kunt u eenvoudig sproeien en heeft u een goede controle over de watertoevoer.

Bij WitWay.nl hanteren wij de scherpste prijzen! U heeft de keuze uit ruim 10.000 technische producten die met zorg zijn samengesteld. Alleen de kwaliteitsmerken als Geka koppelingen, Storz koppelingen, Perrot slangkoppelingen en Kamlok koppelingen zijn goed genoeg voor ons assortiment. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een product van hoogstaande kwaliteit! Bekijk ons volledige aanbod en bestel alles wat u nodig heeft voor uw klus of project gemakkelijk en snel online bij WitWay.nl!

Al uw slangen en slangkoppelingen bestelt u voordelig in onze webwinkel!