Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Vijveraanleg

Het grote assortiment van Witway kan u in alle opzichten met uw vijveraanleg helpen. In ons aanbod bevinden zich onder andere voorgevormde vijvers in diverse vormen en van verschillende materialen. Deze vijvers zijn duurzaam, van hoogwaardige kwaliteit en stuk voor stuk zeer milieuvriendelijk. Ook de planten in uw vijver zullen geen moeite hebben met groeien en gezond blijven in een voorgevormde vijver van Witway. Ook bodemdrains voor de reiniging van uw waterparadijs vindt u bij ons. Bovendien bevat onze collectie vijveraanleg benodigdheden tevens hoge kwaliteit vijvermanden om uw waterplanten stevig in te verankeren.

Vijveraanleg folie

Als u de vorm van uw vijver wilt bepalen heeft u uiteraard voor uw vijveraanleg folie nodig. Bij Witway vindt u vijverfolie van PVC of EPDM. Beide materialen bieden u de hoogste kwaliteit en u kunt er jarenlang van genieten, wat vervanging onnodig maakt. Zodra u de vorm van de vijver heeft uitgegraven kunt u het vijveraanleg folie erin leggen en de kersverse vijver vullen met water. De bodem van de poel kan bestaan uit één of uit meerdere stukken folie die aan elkaar zijn geplakt. Om dit voor elkaar te krijgen vindt u onder andere lijm en kleefband, speciaal voor de vijveraanleg folie ontwikkeld. De folie zelf is verkrijgbaar in meerdere diktes, tussen de 0,5- en 1 millimeter.

Vijveraanleg winkel

Alles om succesvol uw vijver zelf te kunnen plaatsen vindt u in de Witway vijveraanleg winkel. Alle hulpmiddelen die u hier aantreft zijn zeer voordelig en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zoekt u nog accessoires om uw vijver te onderhouden? Deze vindt u volop in de vijverbenodigdhedenafdeling van onze website. Onder andere vijver- en fonteinpompen, verlichting en filtersystemen zijn hier aanwezig. En om aansluiting te vinden op de bodemdrains gebruikt u natuurlijk onze afvoerbuizen. Wat u ook zoekt om van uw vijver een prachtige oase te maken, de vijveraanleg winkel van Witway staat tot uw beschikking!