Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Pompbesturing van centrifugaalpompen

Pompbesturing van uw waterpomp

Heeft u een centrifugaal pomp die automatisch aangestuurd moet worden? Wij hebben diverse doorstroomschakelaars die de waterpomp automatisch laat opstarten bij vraag naar water en uitschakelt zodra de vraag naar water stopt. Kort gezegt: zodra u de kraan open zet gaat de waterpomp automatisch aan en draait u de kraan dicht zal de pomp ook weer automatisch stoppen met het pompen van water. He ontzorgt u en hierdoor wordt de pomp niet overbelast, voorkomt u oververhitting en neemt de levensduur van uw pomp toe. Ideaal voor aansturing van uw beregeningspomp!

Deze pomp besturingproducten en doorstroomschakelaars van WitWay.nl zijn de ideale oplossing voor eenvoudig automatisch laten werken van uw pomp! Tevens beveiligingen ze uw pompen tegen het drooglopen bij het automatisch herstarten van de pomp. Ook hiermee vergroot u de levensduur van uw waterpomp.

De beveiliging heeft een ingebouwde manometer waarmee u eenvoudig de druk in de leidingen kunt aflezen. Tevens kan de drukbeveiliging zowel horizontaal als verticaal worden geïnstalleerd. Dit kan door middel van de buitendraad aansluitingen. De inschakeldruk van de doorstroombeveiliging is 1,5 bar en de maximale werkdruk is 10 bar.

Ga voor de service en kwaliteit van WitWay.nl

Wanneer u bij WitWay bestelt bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit producten tegen aantrekkelijke prijzen. Door groot in te kopen bij de fabrikanten zijn wij in staat uw deze kwaliteit tegen scherpe prijzen aan te bieden. In de webwinkel kunt u eenvoudig en veilig betalen met iDEAL, of overschrijving op rekening. Wij komen uw bestelling vervolgens zo snel mogelijk bij u thuis bezorgen. Wanneer uw bestelling meer dan €99,- bedraagt, hoeft u tevens geen verzendkosten te betalen. Wij leveren uw bestelling dan kosteloos bij u af. Zo hoeft u niet zelf met zware materialen te zeulen.


Laat u overtuigen van de kwaliteit van WitWay.nl en bestel uw doorstroom / drukbeveiliging online!