Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Komet sproeier

U voorziet uw tuin moeiteloos van water met een Komet sproeier! Bij WitWay heeft u de keuze uit diverse varianten. De sproeiers van het wereldbekende merk Komet staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Samen met Rain Bird en Vyrsa geldt Komet als een echte expert op het gebied van beregeningsmaterialen. De Komet sproeier is gemaakt van aluminium en kunststof en is eenvoudig te hanteren. Bekijk direct ons complete assortiment online en kies de ideale sproeier voor uw tuin!

Komet sproeier beregening

Met een hoogwaardige Komet sproeier wordt de beregening van uw tuin een eitje! Deze klepelsproeier is leverbaar in twee varianten: een sector- en rondsproeier. De rondsproeier draait volledig in het rond en besproeit het volledige gebied. De sectorsproeier keert om, zelfs als u geen eindpunt instelt. Naast de producten van Komet, vindt u bij WitWay ook een kunststof sectorsproeier van Vyrsa. Wilt u een groot grondoppervlak van water voorzien, dan raden wij de speciale kanonsproeier aan. Deze messing sectorsproeier heeft een bereik tot wel 70 meter en zorgt, net zoals de Komet sproeier, voor goede beregening van het aangegeven grondoppervlak.

Komet-sproeier

Komet sproeier afstellen

U kunt eenvoudig zelf uw Komet sproeier afstellen. Hoe u dit precies dient te doen, hangt af van de gekozen variant. In onze uitgebreide productinformatie leest u meer over de diverse mogelijkheden van de sproeiers en het gebruik ervan. Met behulp van nozzles kunt u uw Komet sproeier naar wens afstellen. Er wordt standaard één nozzle meegeleverd. Andere formaten zijn los verkrijgbaar bij WitWay. Heeft u vragen over het instellen van uw sproeier? Neem dan gerust contact op met onze experts. Zij geven u graag meer informatie.

Komet sproeier kopen

U heeft een ruime keuze bij WitWay als u een Komet sproeier wilt kopen. Ook voor andere beregeningsmaterialen zoals een druppelslang of nevelsproeier zit u goed bij ons. Wij hebben daarnaast vele accessoires voor uw sproeiers, zoals een beregeningscomputer, tyleenslangen, nozzles en druppelaars in ons assortiment. Deze kunt u direct meebestellen als u uw Komet sproeier gaat kopen. U profiteert bij ons altijd van scherpe prijzen. Wij hebben een grote eigen voorraad en zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

Komet-sproeier-sfeer-2

Filters