Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gasleiding

Het aanleggen van een gasleiding is een serieuze aangelegenheid die precisie en kennis vereist. Een onjuist aangelegde gasleiding kan namelijk leiden tot gevaarlijke situaties. Het begint allemaal met het gebruik van de juiste soorten gasleidingen. Hoewel de keuze beperkt is, is het van essentieel belang.

In de meeste gevallen wordt een gasleiding vervaardigd uit roodkoperen buizen. Voor een traject onder de grond wordt een tyleen gasleiding gebruikt. Als de gasleiding weer boven de grond komt, wordt een overgang gemaakt naar een roodkoperen buis of een Uponor gasleiding. Als je voor een roodkoperen buis kiest als gasleiding, zorg er dan voor dat deze GASTEC-gekeurd is. Alleen dan is de buis geschikt voor gebruik in een gasleiding.

Een roodkoperen leiding biedt kracht, is bestand tegen roest, en garandeert daardoor een veilige gasdoorvoer. Bij het aanleggen van een gasleiding is jouw gemoedsrust onze prioriteit. Kies voor de juiste gasleidingen en geniet van een veilige en betrouwbare gasvoorziening.

Gasleiding aanleggen met een roodkoperen buis

Roodkoperen gasleidingen bieden een betrouwbare en veilige optie voor jouw gasvoorziening. Met een scala aan beschikbare diameters en lengtes, kun je de gasleiding kiezen die perfect bij jouw behoeften past.

Bij het aanleggen van een gasleiding zijn er enkele belangrijke zaken om in gedachten te houden. Vaak moet je gasleidingen op maat maken om ze perfect te laten passen in jouw installatie. Roodkoperen leidingen kunnen eenvoudig op maat worden gezaagd met een ijzerzaag, maar vergeet niet om eventuele bramen zorgvuldig te verwijderen. Een nog handigere optie is het gebruik van een pijpensnijder, waarmee je nauwkeurige sneden kunt maken zonder bramen achter te laten.

Koppelingen zijn ook essentieel bij het aanleggen van een gasleiding, bijvoorbeeld om bochten te creëren. Veelal wordt ervoor gekozen om gasleidingen met soldeerverbindingen met elkaar te verbinden. Als solderen niet jouw sterkste kant is, is er altijd nog de optie van knelkoppelingen, die een uitstekende verbinding bieden zonder solderen.

Met onze roodkoperen gasleidingen en de juiste accessoires, ben je verzekerd van een veilige en efficiënte gasvoorziening. Kies voor zekerheid en ontdek de mogelijkheden van onze hoogwaardige gasleidingen.

Gasleiding aanleggen met tyleenslang voor gas

Tyleenslangen voor gasleidingen zijn de ideale keuze voor een veilige en efficiënte gasvoorziening. Of je nu een gasleiding wilt aanleggen voor jouw woning of bedrijf, tyleen gasleidingen bieden de betrouwbaarheid en duurzaamheid die je nodig hebt.

Onze tyleenslangen zijn speciaal ontworpen voor ondergrondse toepassingen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, waaronder de GASTEC-certificering. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de integriteit van jouw gasleidingen, zelfs wanneer ze onder de grond liggen.

Met de juiste tyleenslangen kun je een veilige en efficiënte gasvoorziening realiseren zonder zorgen over lekkages of corrosie. Ontdek de voordelen van tyleen gasleidingen en investeer in de toekomst van jouw gasinstallatie.

Gasleiding in huis aanleggen met de Uponor gasleiding

Uponor staat al jaren bekend om zijn hoogwaardige gasleidingen die voldoen aan de strengste normen en certificeringen, waaronder de prestigieuze GASTEC-certificering. Als je op zoek bent naar betrouwbare gasleidingen van topkwaliteit, dan hoef je niet verder te zoeken.

Onze Uponor gasleidingen bieden een ongeëvenaarde betrouwbaarheid, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op een veilige en efficiënte gasvoorziening. Of je nu werkt aan een nieuw gasleidingproject of een bestaande installatie wilt upgraden, Uponor Gasleidingen zijn de juiste keuze.

Kies voor zekerheid en kwaliteit en ontdek de voordelen van Uponor Gasleidingen voor jouw gasinstallaties. Met onze producten ben je verzekerd van een duurzame en veilige gasvoorziening, waarop je kunt bouwen.

Uw gasleiding kopen bij WitWay

Voor zowel professioneel gebruik als voor particulieren die zelf een gasleiding willen aanleggen, biedt WitWay een uitgebreid assortiment gasleidingen. Onze collectie omvat roodkoperen gasleidingen in diverse diameters en lengtes, variërend van 1 meter tot 5 meter. Daarnaast bieden we ook tyleenslangen voor gas voor wie een gasleiding onder de grond gaat aanleggen. En natuurlijk hebben we ook de flexibele meerlagenbuis voor gas van Uponor in het assortiment, waarmee je snel en gemakkelijk een gasleiding in huis aanlegt.

In onze webshop vind je tevens alle benodigde koppelingen die je eventueel nodig hebt om jouw gasleidingproject tot een succesvol einde te brengen.

Heb je behoefte aan begeleiding of advies bij het aanleggen van een gasleiding? Onze deskundige klantenservicemedewerkers staan altijd paraat om al jouw vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het maken van de juiste keuzes. Bij WitWay vind je alles wat je nodig hebt voor een veilige en betrouwbare gasvoorziening.

Installatiemateriaal

Z