Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Montagelijm

Is vast voor u ook echt muurvast? Dan komt u met de montagelijm van WitWay goed voor de dag! Wat er ook maar bevestigd moet worden, in ons ruime aanbod vindt u altijd de lijm die u nodig heeft. U kunt een uitgebreide keuze maken uit onder andere verschillende kitten, PVC lijmen en contactlijmen. Ook universele snellijmen zijn bij ons aanwezig, die in te zetten zijn op vele verschillende oppervlakken. Hieronder bevinden zich kunststof, rubber, metaal, karton en hout. In onze structurele verlijming afdeling vindt u bovendien oplossingen voor kleine en snelle reparaties. Bij WitWay vindt u precies de lijm die u nodig heeft!

Montagelijm gebruiken

Om zeker te zijn dat de verbinding tussen twee stoffen intact blijft, kunt u natuurlijk de WitWay montagelijm gebruiken! Of u nu de uiteinden van twee PVC onderdelen aan elkaar wilt verbinden of decoratieve panelen van glas wilt lijmen, het meest geschikte middel bevindt zich in onze webwinkel. Als u niet zeker weet welke montagelijm het beste werkt voor uw klus, vindt u onder andere tussen onze kitten een universele lijm terug. Deze kan worden toegepast op de meest voorkomende materialen. Vele van onze montagelijmen zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden.

Montagelijm kopen

In de webwinkel van WitWay kunt u eenvoudig en voordelig onze hoge kwaliteit montagelijm kopen. Zo weet u zeker dat wat u ook maar wilt verbinden grondig vast blijft zitten. In de lijm & montage afdeling van onze webwinkel bevinden zich echter nog vele andere middelen om verschillende materialen aan elkaar te bevestigen. Hieronder bevinden zich diverse tapes en soldeermiddelen. Voor kwaliteit, kwantiteit en voordeel gaat u naar WitWay!

Installatiemateriaal

Z