Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Metaalgevulde hars

Voor het reparen van beschadigingen of het dichten van lekken, gaten en scheuren in leidingen, radiatoren, boilers, afvoeren, dakgoten, kranen etc. biedt het metaalgevulde hars van WitWay.nl de oplossing! Het metaalgevulde hars, ook wel 2-componenten hars genoemd, is een snel hardende kneedmassa welke hecht op metaal, staal, koper, aluminium, ijzer, zink, PVC, hout, kunststoffen, keramiek, tegels, aardewerk en beton!

Metaalgevulde hars gebruiken

Metaalgevulde hars gebruiken is zeer eenvoudig, maar dient wel uiterst nauwkeurig te gebeuren door de snelle harding van het hars. Het voordeel van het gebruik van metaalgevulde hars is dat deze gemakkelijk te verwerken is zonder gereedschap. Daarnaast hecht metaalgevulde hars ook op vochtige ondergronden, is het zowel binnen- als buitenshuis toepasbaar, krimpt niet, na uitharding is schuren, boren en zagen mogelijk, het is overschilderbaar en chemicaliën- en waterbestendig! Wanneer u metaalgevulde hars wilt gebruiken, dient u de voorbereidende stappen te nemen:

  1. Ondergrond goed reinigen, ontvetten en schuren.
  2. Benodigde hoeveelheid van de stick afsnijden en folie terugplaatsen
  3. Componenten zeer goed (minimaal 1 minuut!) kneden (rollen in de hand) tot een homogene grijze massa. Niet te veel in één keer verwerken.
  4. Product binnen 2 minuten na het kneden verwerken
  5. Op een vochtige ondergrond de massa stevig aandrukken totdat uitharding merkbaar is
  6. Overtollig product met een vochtig (plamuur)mes verwijderen. Vingerafdrukken kunnen voor uitharding worden verwijderd door te wrijven met water of met een vochtige doek
  7. Binnen 5 - 10 minuten is uitharding merkbaar. Na volledige uitharding (30 minuten) is boren, zagen, schuren en overschilderen mogelijk. Maximale sterkte wordt bereikt na 24 uur. Na gebruik handen direct goed wassen met water en zeep.

Let op! Metaalgevulde hars hecht niet op PE, PP, PA en PTFE.

Metaalgevulde hars kopen

Bij WitWay.nl kunt u metaalgevulde hars kopen voor verschillende doeleinden, ideaal voor noodreparaties! Het metaalgevulde hars is verkrijgbaar in metaalgevulde kneedbare sticks waardoor u deze altijd bij u kunt hebben in geval van nood. Koop vandaag nog metaalgevulde hars in onze webshop, en ontvang deze binnen enkele werkdagen al in huis! Voor vragen of aanvullende informatie over de metaalgevulde hars kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Filters