Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Kruiwagen accessoires

Fort kruiwagen zijn veelzijdig in gebruik en kunnen voor veel toepassingen worden gebruikt. Om de kruiwagen nog breder in te zetten kunt u gebruik maken van de kruiwagen accessoires uit ons assortiment. Met de kruiwagen accessoires maakt u het gebruik van uw kruiwagen nog makkelijker en efficiënter.

Kruiwagen accessoires voor in de tuin

Wanneer u bezig gaat in de tuin, hebben wij speciale accessoires die u toe kant passen op uw kruiwagen om het werk nog gemakkelijk te maken. Gaat u bladeren of gras verslepen? Kies dan voor de Grasshoppper uit ons aanbod, Deze Grasshopper is een universele opzetrand die geschikt is voor alle Fort kruiwagens uit ons assortiment. Met deze opzetrand kunt u het volume van uw kruiwagen verdubbelen, wat ideaal is wanneer u licht materiaal als bladeren en gras moet verplaatsen. Onze stevige tuinmanden zijn geschikt voor diverse materialen en zijn ideale manden voor het verzamelen en vervoeren van tuinafval. Tevens hebben wij een handig gereedschapskistje in ons assortiment die ideaal is voor het opbergen van uw tuingereedschap. Deze Kangaroo past op elke type Fort kruiwagen.

Kruiwagen waterzak

Voor het verplaatsen van een grote hoeveelheid water naar uw planten in de tuin of dieren in het land of in de stal, kunt gebruik maken van de H2Go waterzak voor kruiwagens. De waterzak heeft als voordeel dat water niet gemorst kan worden en dat het, doordat het in de kruiwagen geplaatst kan worden, heel eenvoudig en snel vervoerd kan worden. Ideaal voor de plekken waar u niet met de tuinslang kunt komen! De waterzak kan gemakkelijk en snel gevuld en geleegd worden door de gietmond met afsluitdop.

Kruiwagen accessoires online kopen

In onze webwinkel vindt u kruiwagen accessoires die toepasbaar zijn op alle type Fort kruiwagens uit ons assortiment. In slechts drie stappen kunt u heel eenvoudig en snel kruiwagen accessoires bestellen en betalen. Binnene 1-2 werkdagen ontvangt u uw kruiwagen accessoires bij u thuis of op locatie. Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met één van onze specialisten. Zij voorzien u graag van deskundig advies.

Kruiwagen accessoires voor Fort kruiwagens koopt u voordelig bij WitWay.nl

Filters