Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.00 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gardena vuilwaterpomp 25000

Toevoercapaciteit 25.000 ltr/u, vermogen 1.100 W maximale druk 1.1 bar.

● Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gardena vuilwaterpomp 25000

overige kenmerken:

  • Max. toevoer kop head: 11 m
  • Elektrische beschermingsklasse IP X8
  • Type voedingskabel H05 RNF
  • Automatic-functie: vlotterschakelaar
  • max. korrelgrootte: 38 mm
  • Aansluitdraad 49,9 mm (G1 1/2")

Automatische bediening: De vlotterschakelaar zorgt ervoor dat de pomp automatisch wordt ingeschakeld wanneer een bepaald niveau wordt overschreden. Als het niveau zakt, schakelt de pomp automatisch weer uit. Door de vlotterschakelaar op het pomphuis op drie verschillende hoogtes te vergrendelen, kunnen de in- en uitschakelhoogtes individueel worden ingesteld.

Continue handmatige bediening: Door de schakelaar in de behuizing te steken kan de pomp worden ingesteld op continu handmatige bediening.

Veelzijdig en krachting: Met een maximale opvoerdiepte van 11 m bij een druk van 1,1 bar is de pomp bijzonder krachtig en geschikt voor diverse toepassingen zoals vijvers of bouwkuipen. Hij is bij uitstek geschikt om vuil met een korrelgrootte tot 38 mm te behandelen.

De vuilwaterdompelpomp 25000, een pomp met indrukwekkende prestaties, een uitstekend vermogen en superieure efficiëntie. Deze hoogwaardige dompelpomp is precies de juiste keuze voor u om u te helpen in uw huis en tuin. Deze krachtige afwateringspomp is steeds weer de moeite waard om vuil water uit tuinvijvers of bouwputten te pompen. De moderne pomp met een stijlvolle en slijtvaste roestvrijstalen behuizing zal indruk op u maken met zijn krachtige motor van 1100 W. Samen met de maximale opvoerhoogte van 11 m bij een druk van 1,1 bar, kan deze bijzonder krachtige motor ongeveer 25.000 liter vuil water per uur wegpompen. De maximale grootte van vuildeeltjes die de pomp aankan is 38 mm. Hij kan op intelligente wijze worden bediend met de instelbare vlotterschakelaar met continu-aan-functie. Het intelligente, moderne ontwerp van de vuilwaterdompelpomp 25000 van Gardena heeft niet alleen een aantrekkelijke en stijlvolle uitstraling, maar is ook voorzien van een veilige, stabiele standaard en kan dankzij de praktische handgreep met kabelwikkelaar en kabelhouder, handig worden bediend en moeiteloos worden vervoerd. Het duurzame keramische assysteem met drievoudige afdichting zorgt ook voor duurzaamheid. U zult genieten van de veelzijdigheid van de pomp. Een slang van 32 mm, 38 mm of 50 mm kan bijvoorbeeld eenvoudig worden aangesloten dankzij het nieuwe GARDENA slangaansluitsysteem. Verbinding met een G1 ½"-schroefdraad biedt nog meer aansluitmogelijkheden. Al deze voordelen en meer maken deze vuilwaterdompelpomp tot het ideale apparaat om uw kelder droog en uw vijver in goede staat te houden. 

Productkenmerken Gardena vuilwaterpomp 25000

Lengte kabellengte 10 m
Gewicht 7,1 kg
Ean 4078500053327
Vermogen (W) 1100 W
Overige eigenschappen max. toevoercapaciteit 25000 l/h
Max. druk 1.1 bar
Maximum vloeistoftemperatuur 35 °C
Maximale dompeldiepte 7 m
Afmetingen (LxBxH) 273 x 200 x 408 mm
Merk Gardena
Serie vuilwaterpomp
Type type 25000
Artikelnummer 1046904
Materiaal roestvrijstalen behuizing en keramisch gecoate as met drievoudige afdichting en oliekamer zorgen voor maximale robuustheid en een lange levensduur van de pomp

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook