Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.00 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gardena vuilwaterpomp 16000

Toevoercapaciteit 16.000 ltr/u, vermogen 450 W maximale druk 0.7 bar.

● Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gardena vuilwaterpomp 16000

overige kenmerken:

  • Max. toevoer kop head: 7 m
  • Elektrische beschermingsklasse IP X8
  • Type voedingskabel H05 RNF
  • Automatic-functie: vlotterschakelaar
  • max. korrelgrootte: 35 mm
  • Aansluitdraad 33,3 mm (G1") / 47,9 mm (G1 1/2")

Automatic control: De vlotterschakelaar zorgt ervoor dat de pomp automatisch inschakelt wanneer een bepaald niveau wordt overschreden. Daalt het niveau, dan schakelt de pomp automatisch weer uit. De in- en uitschakelhoogtes zijn individueel instelbaar door de vlotterschakelaar op het pomphuis te vergrendelen op één van de drie verschillende hoogtes.

Continue handmatige bediening: Door de vlotterschakelaar in de behuizing te steken kan de pomp worden ingesteld op continu handmatig bedrijf.

Eersteklas design met hoogwaardige materialen: Roestvrijstalen behuizing en keramisch gecoate as met drievoudige afdichting en oliekamer zorgen voor maximale robuustheid en een lange levensduur van de pomp.

De vuilwaterdompelpomp 16000 van Gardena, is een indrukwekkende pomp in elk opzicht. In het geval van een volgelopen kelder na een overstroming of een gebarsten leiding is deze dompelpomp de juiste keuze voor u. Zelfs wanneer de bouwputten na zware regenval zijn volgelopen met vuil water of uw tuinvijver weer moet worden leeggepompt, is de pomp een krachtig hulpmiddel voor het verwijderen van ongewenst en vervuild water. Deze visueel aantrekkelijke, moderne pomp is zeer krachtig en bijzonder efficiënt. De motor van 450 W levert hoge prestaties bij een laag energieverbruik. In combinatie met de maximale opvoerhoogte van 7 m en de druk van 0,7 bar kan de energiezuinige vuilwaterdompelpomp tot 16.000 liter water per uur pompen. Vuildeeltjes in het water kunnen tot een grootte van 35 mm worden verwerkt. Dankzij de innovatieve zelfbeschermende technologie blijft de Gardena vuilwaterdompelpomp 16000 tijdens het gebruik altijd absoluut veilig en stabiel. Dit heeft te maken met een intelligent ontwerp en uitstekende productie- en kwaliteitsmaterialen, waaronder roestvrijstalen onderdelen en een duurzaam keramisch assysteem met drievoudige afdichting. U zult onder de indruk zijn van de flexibiliteit en veelzijdigheid. De pomp kan bijvoorbeeld rechtstreeks worden aangesloten op slangen met verschillende diameters, zoals 25 mm, 32 mm en 38 mm, met behulp van het nieuwe, eenvoudige GARDENA slangaansluitsysteem om alles met één klik aan te sluiten. Een optionele G1" of G1 ½" schroefdraad biedt nog meer aansluitmogelijkheden voor een efficiënte en veilige werking van de pomp. Met de Gardena vuilwaterdompelpomp 16000 behoren problemen bij het uitpompen van vijvers of met overstroomde bouwputten tot het verleden.

Productkenmerken Gardena vuilwaterpomp 16000

Lengte kabellengte 10 m
Gewicht ca. 4,7 kg
Ean 4078500053303
Vermogen (W) 450 W
Overige eigenschappen max. toevoercapaciteit 16000 l/h
Max. druk 0.7 bar
Maximum vloeistoftemperatuur 35 °C
Maximale dompeldiepte 7 m
Afmetingen (LxBxH) 253 x 183 x 355 mm
Merk Gardena
Serie vuilwaterpomp
Type 16000
Artikelnummer 1046874
Materiaal roestvrijstalen behuizing en keramisch gecoate as met drievoudige afdichting en oliekamer zorgen voor maximale robuustheid

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook