Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gardena 2 in 1 schoon/vuil water dompelpomp 15000

Toevoercapaciteit 15.000 ltr/u, vermogen 550 W maximale druk 0.7 bar.

● 20 maart

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gardena 2 in 1 schoon/vuil water dompelpomp 15000

overige kenmerken:

  • Max. toevoer kop head: 7 m
  • Elektrische beschermingsklasse IP X8
  • Type voedingskabel H07 RNF
  • Automatic-functie: float Switch
  • max. korrelgrootte: 35 mm
  • Aansluitdraad 33,3 mm (G1"), 47,9 mm (G1 1/2")

Innovatieve 2-in-1 dompelpomp voor hoge prestaties: Dit nieuwe type dompelpomp combineert zowel een helderwater- als een vuilwaterpomp in slechts één apparaat, waardoor flexibel gebruik in tal van situaties mogelijk is. Het is bijzonder eenvoudig om tussen beide modi te schakelen.

Woont u in een huis met kelder, hebt u een tuin met een vijver of zwembad of hebt u te maken met een overstroomde bouwput? Kunt u niet beslissen of een dompelpomp voor schoon water of een vuilwaterdompelpomp de beste keuze voor u is? Ontdek dan zelf het beste van twee werelden. Voel de kracht van Gardena pompen met de pomp voor vuil/schoon water 15000 van Gardena. Het toonaangevende merk voor moderne en hoogwaardige tuinaccessoires in heel Europa presenteert een innovatieve 2-in-1 pomp die de functies van pompen voor schoon en vuil water met elkaar combineert. Dit biedt niet alleen de mogelijkheid om schoon water vlak aan te zuigen, maar ook om vuil water weg te pompen. Het is heel eenvoudig omschakelen tussen de modi voor schoon water en vuil water, zonder risico op vuile handen of natte kleding. De pompmotor van 550 W heeft een effectieve capaciteit van 15.000 liter water per uur. Met een druk van 0,7 bar en een maximale opvoerhoogte van 7 m is de 2-in-1 pomp bijzonder efficiënt. Deze krachtige, energiezuinige dompelpomp is daarom ideaal voor talrijke toepassingen in en om uw huis en tuin. Als uw wasmachineruimte bijvoorbeeld is volgelopen met relatief schoon water na een leidingbreuk of overstroming, kan de modus voor schoon water worden gebruikt. Het systeem voor vlakke aanzuiging werkt tot een waterdiepte van slechts 1 mm. Door een andere gebruiksmodus te kiezen, wordt de hybride pomp in een mum van tijd een vuilwaterdompelpomp en biedt hij een breed scala aan nuttige functies en voordelen. Of het nu gaat om het leegpompen van een volgelopen bouwput of een vuile tuinvijver met vuildeeltjes tot een grootte van 35 mm, de vuilwatermodus van deze innovatieve dompelpomp maakt duidelijk wat deze pomp allemaal kan. Dankzij de hoogwaardige materialen met roestvrijstalen elementen en een duurzaam keramisch assysteem met uitstekende drievoudige afdichting, is deze pomp een duurzaam en betrouwbaar apparaat. De praktische bediening van de 2-in-1 pomp op de handgreep maakt deze pomp nog gebruiksvriendelijker. De pomp voor vuil/schoon water 15000 van Gardena is eenvoudig te bedienen en biedt zeer veelzijdige slangaansluitingen. Slangen met een diameter van 25 mm, 32 mm en 38 mm kunnen eenvoudig worden aangesloten, met verder mogelijkheden voor aansluiting met een G 1"- of G1 ½"-schroefdraad. Slangen kunnen eenvoudig met één klik worden aangesloten dankzij het slimme aansluitmechanisme van Gardena. Hierdoor is het apparaat ideaal voor alle huis- en tuinbezitters die veel waarde hechten aan maximale flexibiliteit of nog niet zeker weten of ze een pomp voor schoon of vuil water nodig hebben. 

Productkenmerken Gardena 2 in 1 schoon/vuil water dompelpomp 15000

Lengte kabellengte 10 m
Gewicht 6,7 kg
Ean 4078500053334
Vermogen (W) 550 W
Overige eigenschappen max. toevoercapaciteit 15000 l/h
Max. druk 0.7 bar
Maximum vloeistoftemperatuur 35 °C
Maximale dompeldiepte 7 m
Afmetingen (LxBxH) 272 x 197 x 388/425 mm
Merk Gardena
Serie Dompel/Vuilwaterpomp
Type 15000
Artikelnummer 1046919
Levertijd 20 maart
Materiaal roestvrijstalen behuizing en keramisch gecoate as met drievoudige afdichting en oliekamer zorgen voor maximale robuustheid en een lange levensduur van de pomp

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.00 uur

Bekijk ook