Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

PVC afvoerbuis

Wilt u zelf de afvoer van uw gootsteen, doucheputje of wc afvoer badkamer aanleggen? Een PVC afvoerbuis is uitermate geschikt voor dit soort klussen. PVC is een kunststof die bekend staat om verschillende hoogwaardige eigenschappen zoals stevigheid en flexibiliteit. Een PVC afvoerbuis is gemakkelijk op maat te zagen, zodat u uw complete afvoer naar eigen inzicht en efficiënt kunt inrichten. Wanneer u kiest voor een PVC afvoerbuis met manchet, hoeft u bij het aansluiten zelfs geen losse moffen meer te bestellen. Bij het aanleggen van een riolering dient u gebruik te maken van een extra stevige PVC afvoerbuis. Deze bestelt u bij ons onder meer in sterkte klasse SN4 of SN8. WitWay zorgt voor een snelle levering.                                                                                    

PVC afvoerbuis wit

Soms zijn er goede redenen om een PVC afvoerbuis in een andere kleur te bestellen. In ons ruime assortiment vindt u naast een PVC afvoerbuis wit ook buizen in andere kleuren, zoals bruin, grijs en groen. Speciaal voor landbouwkundige toepassingen kunt u kiezen voor een landbouwbuis. Deze PVC afvoerbuis is zwart van kleur en wordt geleverd met een aangelijmde lijmtromp. Wilt u daarentegen  de gootsteen van uw aanrecht aansluiten op de riolering? Dan is een PVC afvoerbuis wit één van de mogelijkheden, deze kunt u bestellen met een dikte tussen de 32 en 110 mm.                          

PVC afvoerbuis diameter

Bij WitWay kunt u niet alleen uit buizen van verschillende lengte kiezen, maar heeft u ook wat de PVC afvoerbuis diameter betreft een zeer ruime keuze. Voor de keuken is een lage doorsnede misschien voldoende, terwijl de PVC afvoerbuis diameter voor het toilet juist groter dient te zijn. In dat laatste geval is het ook van belang dat u kiest voor sterkteklasse SN4 of SN8. In dat geval kunt u kiezen voor een PVC afvoerbuis diameter tot wel 630 mm. Waarvoor u ook een afvoer nodig heeft. Bij WitWay bestelt u uw PVC afvoerbuis op maat. Ook de benodigde PVC hulpstukken vindt u in ons ruime assortiment. Wij zorgen voor  een snelle levering.