Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

WitWay.be
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Tuinkruiwagens

Tuinkruiwagens

Op Witway.nl vindt u een ruim assortiment met kruiwagens voor gebruik in en om het huis. De kruiwagens zijn ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld stenen, snoeiafval, bladeren en zand. Stel uzelf alvorens het kopen van een kruiwagen de volgende vragen voor het maken van een juiste keuze:

  • Hoeveel wilt u vervoeren? De kruiwagens zijn leverbaar met een inhoud van 80, 90, 100, 130 en ook 160 liter.
  • Wat wilt u voornamelijk vervoeren? Kies een kruiwagen met ronde neus wanneer u bijvoorbeeld eenvoudig beton en/of zand wilt vervoeren en kiepen.
  • Moet de kruiwagen over vele oneffenheden rijden? Kies dan voor een kruiwagen met stevige band. U kunt zelfs kiezen voor een kruiwagen met massieve Nooit Meer Lek band! Ook handig wanneer de kruiwagen enkele rozenstruiken moet passeren.
  • Wilt u een standaard of design kruiwagen? U kunt kiezen voor een groene kruiwagen die vrijwel niet opvalt in de tuin of u kiest juist voor een opvallend design in felle kleur zoals roze, paars, geel of rood. Het is maar net wat u mooi vindt!
  • Zware materialen vervoeren over ongelijk terrein? Op Witway.nl vindt u ook de Fort 215-90 kruiwagen met 2 wielen voor het stabiel vervoeren van zware materialen.

Fort Tuinkruiwagens

De lichte en wendbare kruiwagens van het merk Fort zijn erg goed geschikt voor alle soorten tuinwerkzaamheden. De tuinkruiwagens zijn beschikbaar met gegalvaniseerde bak of een bak van stevig kunststof. Fort biedt tuinkruiwagens voor lichte en zware klussen. De kunststof kruiwagens zijn voornamelijk bedoeld voor de lichtere klussen rond huis en in de tuin.

Kinderkruiwagen

Ook kinderen kunnen nu gezellig helpen klussen met een eigen kruiwagen! U kunt bij ons een groene of rode kinderkruiwagen kopen van het merk Ford. De kinderkruiwagens zijn erg voordelig en toch zeer stevig. De kruiwagen voor kinderen heeft een gewicht van 6 kg en beschikt over een sterk, breed wiel met luchtband. Met deze stoere kinderkruiwagen vinden de kinderen het fantastisch om te helpen in de tuin met bijvoorbeeld het verzamelen van takken en blaadjes.

Tuinkruiwagens online kopen

Bestel uw tuinkruiwagen online en u betaalt nooit teveel. Op Witway.nl koopt u uw tuinkruiwagen eenvoudig en snel online. Uw kruiwagen wordt snel thuisbezorgd en u hoeft niet met de kruiwagen te sjouwen.

Tuinkruiwagens met de beste prijs-kwaliteitverhouding koop je online bij WitWay.nl