Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

WitWay.be
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Stalkruiwagens

Er zijn op dit moment geen producten beschikbaar.

Voor gebruik in de stal of in de grote tuinen, zijn er ook speciale landbouwkruiwagens met een grote inhoud van 90 liter tot maar liefst 430 liter. De stalkruiwagens zijn prima geschikt voor gebruik bij het schoonmaken van de stal en maken het uitmesten net een beetje aangenamer en een stuk makkelijker. Dankzij de grote inhoud van de mestkruiwagens wordt het aantal keren heen en weer lopen tot een minimum beperkt en bespaart u een hoop tijd.

Wilt u de kruiwagen gebruiken voor het vervoeren van mest? Let er dan goed op of de wagen beschikt over een thermisch verzinkt onderstel zodat het frame niet wordt aangetast door mestzuren.

Kruiwagen 2 Wielen

Voor extra stabiliteit tijdens het vervoeren van bijvoorbeeld mest of tuinafval, kunt u kiezen voor een kruiwagen met 2 wielen. Vooral wanneer u met de kruiwagen over oneffen terreinen moet rijden en u de kans op omkiepen wilt verkleinen, is de tweewielige kruiwagen een aanrader!

Kiepwagen

Voor het vervoeren van grote hoeveelheden kunt u kiezen voor een kiepwagen. De kruiwagens met kiepbak zijn er met inhoud van 400 liter of zelf 430 liter. De kiepkruiwagens hebben 2 wielen en handige rechte handvaten waarmee u de bak eenvoudig kunt kiepen.
Liever geen standaard stalkruiwagen? U kunt ook kiezen voor een opvallende lila kleur om het werken in de stal net iets leuker te maken! Natuurlijk kunt u het ook gewoon bij de traditionele groene kleur houden.

Fort of Matador Stalkruiwagen

Ook een stalkruiwagen van het merk Fort of Matador bestelt u eenvoudig en voordelig op Witway.nl. De kruiwagens worden gratis en supersnel bij u thuisbezorgd!
Wilt u meer informatie bij het maken van uw keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Stalkruiwagen van hoogstaande kwaliteit voor dagelijks intensief gebruik koop je bij WitWay.nl. Snelle verzending gegarandeerd!