Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Ondernemersprijs Smallingerland | Drachten 2018
InstallatiePVC AfvoerDakgotenDrainageWatertechniekTyleenBeregeningAgriElektra

PP verloop T-stuk 45 graden

PP verloop T-stuk zwart met aan 3 zijden een manchet aansluiting.

● Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

Selecteer producten

PP T-STUK ZWART 3 x Manchet 75 x 50mm 45°

€ 6,92 € 5,72 excl. btw

PP T-STUK ZWART 3 x Manchet 110 x 50mm 45°

€ 10,82 € 8,94 excl. btw

PP T-STUK ZWART 3 x Manchet 110 x 75mm 45°

€ 11,18 € 9,24 excl. btw

PP T-STUK ZWART 3 x Manchet 125 x 110mm 45°

€ 26,34 € 21,77 excl. btw
0 producten
  • U heeft nog geen producten geselecteerd.

Productkenmerken PP verloop T-stuk 45 graden

Artikelnummer
1007935

Omschrijving PP verloop T-stuk 45 graden

Met een PP verloop T-stuk 45 maakt u eenvoudig en snel een aftakking met een kleinere diameter in de binnenriolering met een hoek van 45 graden. Als u een binnenriolering aanlegt met PP hulpstukken, monteert en demonteert u de onderdelen zeer eenvoudig en snel. Dit is een groot voordeel als er onverhoopt een verstopping in de afvoer ontstaat. U kunt dan de onderdelen demonteren, de verstopping verwijderen en de onderelen weer in elkaar zetten. Bij een gelijmde binnenriolering van PVC is dit niet mogelijk, dan moet u de zaag erin zetten en de onderdelen weggooien.

PP verloop T-stuk 45 graden 

Het PP verloop T-stuk 45 graden is gemaakt van PP materiaal, oftewel Polypropyleen. Dit materiaal is zeer duurzaam. Het kan namelijk keer op keer opnieuw worden gebruikt  om iets van PP van te maken. Verder is het PP verloop T-stuk 45 graden voorzien van het KOMO keurmerk, waardoor u zeker weet dat u een kwaliteitsproduct koopt.

Het PP verloop T-stuk 45 graden heeft aan alle uiteinden een manchet. Deze manchet kunt u gemakkelijk over de PP buis of een PVC buis heen schuiven. Door de rubberen ring aan de binnenzijde van het T-stuk wordt de verbinding direct waterdicht afgesloten. Hierdoor verloopt de motage eenvoudig en snel.

De aftakking van het PP verloop T-stuk heeft een kleinere diameter. Het is belangrijk dat de waterafvoer overgaat naar een grotere diameter en niet naar een kleinere diameter met de stroom mee. Dit om een vertraagde waterstroom met verstoppingen tot gevolg te voorkomen. 

Daarnaast is het PP verloop T-stuk 45 graden bestand tegen hoge temperaturen, tot maar liefst 90 graden over een langere tijd.  Het PP verloop T-stuk 45 graden heeft een hoge chemische bestendigheid, dit is belangrijk omdat er veel huishoudelijke middelen via de waterafvoer worden afgevoerd.

PP verloop T-stuk kopen

WitWay heeft een zeer groot assortiment op het gebied van de waterafvoer binnen en buiten. Bij WitWay bestelt u eenvoudig en snel in slechts drie stappen. Bovendien profiteert u bij ons altijd van een scherpe prijs en een snelle levering. 

WitWay: Voor degenen die het gaan maken!

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht