Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Ondernemersprijs Smallingerland | Drachten 2018
InstallatiePVC AfvoerDakgotenDrainageWatertechniekTyleenBeregeningAgriElektra

PP draaibare bocht

PP draaibare bocht in de kleur zwart met aan beide zijden een manchet.

● Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

Selecteer producten

PP DRAAIBARE BOCHT ZWART 2X MA 110mm 0-30°

€ 23,31 € 19,26 excl. btw
0 producten
  • U heeft nog geen producten geselecteerd.

Productkenmerken PP draaibare bocht

Artikelnummer
1007989

Omschrijving PP draaibare bocht

Met een PP draaibare bocht is een moeilijke bocht in de waterafvoer van uw binennriolering geen probleem. De bocht is eenvoudig in de gewenste hoek te draaien tussen de 0 en 90 graden. Dus heeft u een andere hoek nodig dan de standaardmaten uit de binnenriolering, dan is de PP draaibare bocht een geschikte oplossing. 

PP draaibare bocht zwart

PP draaibare zwart met manchet is een hulpstuk dat aangepast kan worden aan de hoek die nodig is. Daarom is de PP draaibare bocht zeer geschikt bij lastig aan te leggen hoeken die met gangbare bocht hulpstukken niet of zeer moeilijk aan te leggen zijn. De draaibare bocht is bij WitWay ook verkrijgbaar in de kleur wit.

De PP draaibare zwart is gemaakt van PP materiaal, oftewel Polypropyleen. Dit materiaal is zeer duurzaam. Het kan namelijk keer op keer opnieuw worden gebruikt om iets van PP van te maken.

De PP draaibare zwart is voorzien van het KOMO keurmerk, waardoor u zeker weet dat u een kwaliteitsproduct koopt. De PP draaibare zwart heeft aan beide kanten een manchetverbinding, die over een PP buis of PVC buis kan worden geschoven. Door de rubberen ring aan de binnenzijde van de bocht wordt de verbinding direct waterdicht afgesloten. Hierdoor verloopt de motage eenvoudig en snel. Bovendien kunt u de verschillende onderdelen weer net zo snel demonteren en opnieuw gebruiken. Wel zo makkelijk als er toch onverhoopt een verstopping in de afvoer ontstaat!

Daarnaast is de PP draaibare zwart bestand tegen hoge temperaturen, tot maar liefst 90 graden over een langere tijd.  Omdat er veel huishoudelijke middelen via de gootsteen worden weggespoeld, is het belangrijk dat de waterafvoer hier tegen bestand is. Met een riolering van PP is dit geen probleem!

PP draaibare zwart online

Bestel vandaag nog uw draaibare bocht zwart online bij WitWay en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering. Bij WitWay plaatst u de bestelling in slechts drie stappen, zonder dat u een account hoeft aan te maken. 

WitWay: Voor degenen die het gaan maken!

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht