Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

WitWay.be
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Kruiwagenwielen

Levering in binnen- en buitenland
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering

Kruiwagenwielen

Bent u opzoek naar een kruiwagenwiel om uw kruiwagen weer compleet te maken? Kies dan een kruiwagenwiel uit ons assortiment die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en werkzaamheden. Wij hebben kruiwagenwielen verkrijgbaar gemaakt van diverse soorten materiaal en met verschillend draagvermogen, asmaat en techniek. Bekijk snel ons complete aanbod.

Verschillende soorten kruiwagenwielen

In ons assortiment hebben we verschillende typen en soorten kruiwagenwielen die van elkaar verschillende op diverse gebieden. U heeft de keuze uit kruiwagenwielen met:

 • Met staal of kunststof velg
 • Draagvermogen (tot 300 kg)
 • Asmaat
 • Soort lager
 • Nooit-meer-lek techniek

Kruiwagenwielen maten

Voor elke werkzaamheden en intensiviteit in gebruik, vindt u bij WitWay.nl een passende kruiwagenwiel, met stevige band en met bijpassende kunststof- of metalen velg. Wij hebben de volgende type kruiwagenwielen in ons assortiment verkrijgbaar:

 • Kruiwagenwielen met kunststof velg
  Kruiwagenwielen met kunststof velg en luchtband zijn zeer populair en worden standaard bij veel kruiwagenmodellen geleverd en zijn geschikt voor zowel tuin- als bouwkruiwagens.
 • Kruiwagenwielen metaal
  Dit metalen kruiwagenwiel is passend op elke Fort kruiwagen. Aan de uiteinden van de as met binnenschroefdraad zit een rollenlager en stofdoppen om het indringen van vuil tegen te gaan. Deze kruiwagenwielen zijn zeer sterk met een draagvermogen van 300 kilo.
 • Kruiwagenwielen "Nooit meer lek"
  Dit massieve kruiwagenwiel bevat banden die geschikt zijn voor zeer intensief en professioneel gebruik. Dit door de hoge kwaliteit PU-foam band en de unieke "nooit meer lek techniek", waarbij de band en velg één geheel vormen. Het draagvermogen van deze kruiwagenwielen bevat 150 kg.
 • Kruiwagen metaal met 4ply band
  Deze kruiwagenwiel is voorzien van een band met een grover profiel, waardoor deze zeer geschikt is voor gebruik op een onstabiele ondergrond zoals op bouwplaatsen, stallen of het erf. De kruiwagen bevat een zeer hoog draagvermogen van 300 kg en is daardoor geschikt voor professioneel gebruik.
 • Kruiwagenwiel voor stratenmakeskruiwagen
  Voor de stratenmakerskruiwagen uit ons assortiment hebben wij een speciaal massief kunststof kruiwagenwiel verkrijgbaar. Het grove profiel van de band zorgt voor een goede grip op zowel harde- als onverharde ondergrond. Door het polypropyleen materiaal is geen roestvorming mogelijk. Deze kruiwagenwiel bevat een zeer hoge en zware belastbaarheid waardoor deze geschikt is voor dagelijks professioneel gebruik.

Kruiwagenwielen online kopen

​Kruiwagenwielen van de beste kwaliteit en voor lange levensduur koop je online in onze webwinkel. U heeft een keuze uit een zeer ruim assortiment kruiwagenwielen die toepasbaar zijn op elk type Fort kruiwagen. Heeft u vragen of opmerkingen over welke kruiwagenwielen geschikt zijn voor uw kruiwagen of toepassing? Neem dan contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij voorzien u graag van deskundig advies.

Kruiwagenwielen van de beste kwaliteit koop je scherp geprijsd bij WitWay.nl