Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

WitWay.be
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Bouwkruiwagens

Er zijn op dit moment geen producten beschikbaar.

Een kruiwagen is een handig hulpmiddel voor het vervoeren van bijvoorbeeld tegels, stenen, zand, grond of beton. Ideaal wanneer u gaat verbouwen of een tuinpad of terras gaat aanleggen. Ook bij verschillende beroepen binnen de bouwsector is de bouwkruiwagen een onmisbaar product. Een stratenmaker kan bijvoorbeeld niet zonder een stevige steenkruiwagen om de te leggen stenen eenvoudig te vervoeren.
Er zijn vele verschillende soorten kruiwagens voor het vervoeren van bouwmaterialen. Op Witway.nl vindt u diverse kruiwagens tegen scherpe prijzen.

Fort Kruiwagen Bouw

bij Witway vindt u meerdere kruiwagens van het merk Altrad Fort. Dit kwaliteitsmerk is een begrip voor elke aannemer, bouwvakker, hovenier en stratenmaker. De Fort bouwkruiwagens zijn zeer solide, uitgebalanceerd en hebben een verfijnde, nette afwerking. De degelijke Fort kruiwagens zijn makkelijk hanteerbaar en liggen lekker in de hand.

De uit één stuk vervaardigde ronde of ovale buizenframes maken de kruiwagens extra sterk en toch licht van gewicht. Dankzij de extra afwerkingen op mogelijk zwakke punten, wordt de levensduur van de Fort kruiwagens verlengd. Daarnaast hebben de bouwkruiwagens een gekraalde rand voor extra stevigheid en tegen scherpe randen. U kunt kiezen uit diverse soorten kruiwagenwielen. Kies bijvoorbeeld voor stevige kunststof of stalen velgen of een Nooit Meer Lek wiel.

Wilt u beton storten? Kies dan voor een Fort kruiwagen met ronde neus zodat het beton er goed uit kan lopen. Wanneer u de kruiwagen veelvoudig gebruikt voor zware bouwmaterialen adviseren wij een kruiwagen met sterk ovaal frame dat ook onder de kruiwagenbak doorloopt voor extra ondersteuning en daarmee eventuele slijtage te voorkomen. Een echte krachtpatser kopen? Kies dan voor de Fort 6EZ-80 bouwkruiwagen. Deze kruiwagen heeft een extra dikke bodemplaat onder de gehele kruiwagenbak.

Matador bouwkruiwagen

De Nederlandse fabrikant Matador produceert al ruim 100 jaar kruiwagens. De kwalitatieve bouwkruiwagens staan bekend om hun sterke kuipen en comfortabele handvaten. Net als de Fort kruiwagens worden de Matador kruiwagens veel gebruikt in de bouwsector bij bijvoorbeeld stratenmakers en hoveniers.
De Matador bouwkruiwagens zijn uitermate geschikt voor het dagelijks vervoeren van zand, grond, beton, tegels of puin. Een ideale kruiwagen voor professionals! Op Witway.nl vindt u diverse Matador kruiwagens met extra verstevigingen voor het zwarte werk.

Gereedschapskruiwagen

Met een gereedschapskruiwagen vervoert u eenvoudig en snel uw gereedschappen over de bouwplaats. Fort heeft eens speciale gereedschapskruiwagen gefabriceerd voor professionals; de Fort Gereedschapskruiwagen Groen 4-PLY. Deze kruiwagen heeft een rechthoekige bak met platte deksel die voorzien is van een cilinderslot voor extra veiligheid. De gereedschapskruiwagen is compleet gelakt, heeft een sterk ovaal frame en stalen.

Steenkruiwagen

Stratenmakers die dagelijks grote hoeveelheden stenen en klinkers vervoeren, zijn het beste af met een speciale steenkruiwagen. Met de Fort 9-60 steenkruiwagen kunnen tot wel 60 stenen per keer worden vervoerd. De stevige kruiwagens zijn voorzien kopschoorversterking, boomversterking en slijtsloffen. Met zijn gewicht van 23 kg is de kruiwagen ook vol beladen met stenen nog goed hanteerbaar. De stenenkruiwagen is ook uitermate geschikt voor het vervoeren van trottoirbanden en andere zware bouwmaterialen.

Liever een stratenmakerskruiwagen met kuip? Wellicht is de voordelige Fort PE 100 een geschikte kruiwagen voor u. De straatmakerskruiwagen heeft een inhoudt van 100 liter, verzinkt frame en crossband. De steenkruiwagen weegt 15 kg en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Bouwkruiwagen kopen?

Neem snel een kijkje tussen ons voordelige en variërende assortiment! Voor meer informatie bij het maken van een keuze kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Bouwkruiwagen van topkwaliteit met lange levensduur koop je voordelig online bij WitWay.nl