Nederland

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Nederlandse webwinkel.

WitWay.be
Klantenservice Momenteel gesloten
Blog
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Flexibele beschermbuizen

Flexibele beschermbuizen

Het uitgebreide en volledige assortiment aan flexibele beschermingsbuizen voor uw kabels vindt u op WitWay.nl. Wij bieden verschillende soorten en maten beschermingsbuis. Hierin heeft u ook nog de keuze uit verschillende types buis en kleuren.

Beschermbuizen toepassen

Gaat u een energiekabel, elektriciteitsleiding, telefoonkabels of een gasleiding aanleggen? Dan is het belangrijk dat u een kabel beschermbuis gebruikt. De kabel beschermbuis is gemaakt van hoogwaardig PE en is voorzien van een dubbele wand. De buitenwand is geribbeld waardoor de buis sterker is en meer druk van buitenaf kan weerstaan. De binnenkant van de buis is glad waardoor het doorhalen van kabels gemakkelijker is. Om de kabels door de buis heen te trekken heeft de beschermingsbuis een polyester trekkoord met een maximale trekkracht van 30 Kg. De beschermingsbuizen worden geleverd op een rol van 25 of 50 meter. Hierbij heeft u tevens de keuze tussen de kleuren rood of geel. Elke rol wordt standaard geleverd met een klikmof.

Behalve beschermingsbuizen biedt WitWay ook leidingen en kabels aan. U vindt in de webwinkel onder meer PVC buizen, drukleidingen, hulpstukken en nog veel meer voor uw rioleringsklus of leidingen.

Beschermbuizen online kopen!

Het assortiment bestaat onder andere uit producten met de benodigde keurmerken voor waterleidingen en gasleidingen. Ideaal voor klussen waarbij het keurmerk niet vereist is. Dit alles bestelt u moeiteloos in de webwinkel en omdat wij doorgaans alles uit voorraad kunnen leveren heeft u vaak de volgende dag al uw bestelling in huis. Wij leveren onze producten in heel Nederland en België.

Bestel vandaag uw beschermbuizen en ontvang ze binnen 72 uur!